Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT | Dialog HALUCINANT înainte de Dinamo - FC Voluntari. Observatorul meciului, la un pas să fie bătut de stewarzi: ”Eşti un nimeni! Îţi rup capul”

NEWS ALERT | Dialog HALUCINANT  înainte de Dinamo - FC Voluntari. Observatorul meciului, la un pas să fie bătut de stewarzi: ”Eşti un nimeni! Îţi rup capul”

Dinamo București

Comentarii

Înainte de partida dintre Dinamo şi FC Voluntari a avut loc un incident piperat în care a fost implicat observatorul meciului, Ion Căţoi. Meciul poate fi urmărit de la 20:30 pe Telekom Sport 1.

Incident înainte de meci, la intrarea în vestiare, cu observatorul meciului, Ion Căţoi, şi doi stewarzi ai firmei de pază. Observatorul a fost oprit la poartă şi a urmat un dialog halucinant. Căţoi era la volanul maşinii şi a fost oprit de oamenii de ordine:

- Bă, unde intri aşa? Cine p*** mea eşti tu să vii cu maşina aici?

- Bună seara. Sunt observatorul meciului. Uite delegaţia. Şi ţinuta e oficială.


- Eşti nimeni. Arată o legitimaţie! Crezi că dacă ai cravată poţi să intri?
- Bine, atunci nu intru, dacă nu vrei. Tu miroşi a alcool! Eşti în dispozitivul de pază?

Stewardul a început să înjure şi să se îndrepte ameninţător spre observator, chiar dacă lângă maşina acestuia erau şi câţiva jandarmi, care nu au intervenit. Au apărut însă doi dintre superiorii paznicului, care l-au îndepărtat de lângă maşină:

”Lasă-l, bă, în pace, că e observatorul meciului, ai înnebunit?!” Stewardul a continuat însă să-l ameninţe: ”Bă, îţi rup capul când te prind! Îţi arăt cine sunt eu!”

Observatorul a intrat apoi la şedinţa tehnică şi i-a certat minute în şir pe marginea incidentului pe reprezentanţii firmei pază. La final i-a mai ţinut 15 minute pe reprezentanţii jandarmeriei şi ai firmei de pază

Afla mai multe despre: fc voluntaridinamo 

viewscnt
Articole similare