Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT | Dică dezvăluie că a primit mai multe oferte din străinătate: "Patronul nu ştie"

NEWS ALERT | Dică dezvăluie că a primit mai multe oferte din străinătate: "Patronul nu ştie"

FCSB

Comentarii

Antrenorul Nicolae Dică a dezvăluit, sâmbătă, că de când a preluat-o pe FCSB a primit mai multe oferte din străinătate, dar a preferat să le ţină pentru el şi să nu vorbească despre acest lucru cu finanţatorul echipei, George Becali.

Dică a vorbit, în cadrul conferinţei de presă premergătoare meciului cu CS U Craiova, din postura de lider al Ligii 1 şi nu s-a ferit să discute inclusiv despre situaţia sa. Tehnicianul în vârstă de 37 de ani este conştient că-şi poate pierde postul de antrenor la finalul sezonului, dar nu dramatizează.

"Am contract până în 30 iunie şi voi încerca să muncesc cât pot de mult şi să îmi îndeplinesc obiectivul. Apoi, din vară, voi vedea ce se va întâmpla. Eu sunt la mâna mea, pentru că dacă voi avea rezultate, în vară voi pune problema într-un fel. Dacă nu voi avea rezultate, vedeţi şi voi ce se întâmplă. Se poate să nu mai rămân la Steaua şi voi merge în altă parte. Oferte am mai avut şi până acum, să nu credeţi că nu am avut. Dacă nu am apărut cu ele în presă, nu înseamnă că nu am avut. Şi am avut oferte foarte bune, dar am dorit să rămân la Steaua, pentru că mi-am fixat nişte obiective. Ofertele au fost din străinătate, dar patronul nu ştie de ele, pentru că nu am vrut să spun", a declarat Nicolae Dică.

Antrenorul vicecampioanei en titre s-a referit şi la meciul cu formaţia CS Universitatea Craiova, programat în etapa a patra din play-off-ul Ligii 1.

"Un meci important pentru noi. Întâlnim o echipă care se luptă pentru câştigarea campionatului - îşi doresc acest lucru -, o echipă care joacă un fotbal ofensiv, mai ales cei trei din faţă, Băluţă, Gustavo şi Mitriţă, jucători de viteză, care pot face diferenţa", a adăugat Dică.

Cât despre lupta la titlu: "Ne-am dorit foarte mult să ajungem pe primul loc. Atâtea etape cei de la CFR au stat pe primul loc. Acum am ajuns noi pe primul loc, chiar dacă suntem la golaveraj, ăsta e un lucru pozitiv. Există presiune şi pe CFR, şi pe noi, şi pe Craiova, pentru că cele trei echipe şi-au exprimat dorinţa de a câştiga campionatul. Suntem aproape de a ne îndeplini obiectivul, acela de a câştiga campionatul, şi pentru acest lucru trebuie să facem sacrificii", a încheiat tehnicianul.

Meciul FCSB - CS Universitatea Craiova se va disputa luni, de la 20:45, pe Arena Naţională, şi va putea fi urmărit în direct la Telekom Sport 1. Cele mai importante faze se vor regăsi, de asemenea, pe site-ul telekomsport.ro.

Afla mai multe despre: di 

viewscnt
Articole similare