Experiențe împreună.
You are here:

NEWS ALERT Dinamo luptă cu un gigant din Europa pentru un decar din naţionala Spaniei! A primit cel mai mare mare salariu din Liga 1, peste Coman sau Chipciu

NEWS ALERT Dinamo luptă cu un gigant din Europa pentru un decar din naţionala Spaniei! A primit cel mai mare mare salariu din Liga 1, peste Coman sau Chipciu

Dinamo București

Comentarii

Investitorii spanioli de la Dinamo produc schimbări masive în club, atât la nivelul conducerii, cât şi al lotului de jucători. După opt transferuri făcute, "câinii" nu au închis lista cu jucătorii pe care-i doresc, iar una dintre ţinte e Aleix Garcia (23 de ani), căruia i s-ar fi propus un salariu de aproximativ jumătate de milion de euro anual în "Ştefan cel Mare". Presa din Turcia a furnizat ultimele detalii despre mijlocaşul spaniol.

Dinamo a transferat în masă în această perioadă. Jucători precum Vlad Achim, Janusz Gol, Isma Lopez, Alexander Gonzales, Adam Nemec, Borja Valle, Juan Camara şi Rene Roman au ajuns sub comanda lui Cosmin Contra. Iar "câinii" continuă negocierile pentru a aduce şi alţi jucători străini care să facă diferenţa în Liga 1. 

Ultimele informaţii despre Aleix Garcia, fostul decar al Spaniei. Ce se întâmplă cu transferul la Dinamo

Aleix Garcia ar fi fost, probabil, cel mai important transfer făcut de Dinamo în această perioadă. Mijlocaşul de 23 de ani a evoluat pentru toate naţionalele Under ale Spaniei, unde a fost decar. În 2015, Manchester City l-a cumpărat, dar a evoluat în doar nouă meciuri pentru "cetăţeni", iar acum a devenit liber de contract, după ce a mai jucat la Girona, Mouscron şi Villarreal. 

Dinamo s-a arătat interesată de Aleix Garcia în această vară, dar "câinii" au avut de dus o luptă cu mai multe cluburi importante, printre care şi Galatasaray. Sâmbătă, presa din Turcia a anunţat că jucătorul spaniol e tentat să ajungă la clubul de tradiţie din Istanbul, oferind şi o declaraţie în acest sens. 

În acest moment, se pare că Dinamo îl mai poate transfera pe Aleix Garcia, doar dacă fostul mijlocaş al lui Manchester City nu va găsi un proiect pe placul său. 

  • 55 de meciuri şi trei goluri are închizătorul iberic în La Liga. Nouă meciuri şi un gol a bifat Garcia la City, cota sa de piaţă fiind de 3,2 milioane de euro, conform Transfermarkt.

Dinamo vrea să-l facă cel mai bine plătit fotbalist din România

Pablo Cortacero a pus la dispoziţie un buget mare pentru salariile dinamoviştilor, iar pe Aleix Garcia a dorit să-l facă cel mai bine plătit jucător din Liga 1. Fotbalistul iberic ar fi urmat să fie remunerat cu 35.000 de euro lunar, aproximativ jumătate de milion de euro anual. 

Salariul oferit de Dinamo l-ar propulsa în clasamentul încasărilor din Liga 1 peste Borja Valle (Dinamo, 33.000 de euro), Alex Chipciu (CFR Cluj, 30.000 de euro), Janusz Gol (20.000 de euro) sau Florinel Coman (FCSB, 17.000 de euro). 

Conform informaţiilor apărute până în acest moment despre salariile de la Dinamo, Borja Valle încasează 33.000 de euro lunar, cel mai mare salariu din Liga 1, în timp ce Janusz Gol ar primi 20.000 de euro. Fabbrini ar încasa 18.000 de euro, iar Adam Nemec ar lua 15.000 de euro.

Salariile mari ale străinilor de la Dinamo pot afecta liniştea vestiarului? "Dacă ai venit şi iei mai mult, trebuie să te ridici la nivelul meu de dăruire"

viewscnt
Articole similare
FOTO Nu-ti dai seama care e mama. Sotia unui fotbalist celebru seamana leit cu fiica de 21 de ani