Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT | Direcţia de Sănătate Publică, control inopinat la un club din Liga 1! Care a fost verdictul autorităţilor

NEWS ALERT | Direcţia de Sănătate Publică, control inopinat la un club din Liga 1! Care a fost verdictul autorităţilor

Fotbal

Comentarii

Direcţia de Sănătate Publică Bucureşti a organizat un control neaşteptat la baza formaţiei din Liga 1, Academica Clinceni. Surprinzător şi pentru autorităţi, rezultatul a fost unul pozitiv.

DSP Bucureşti a controlat la sânge modul în care oficialii celor de la Academica Clinceni şi-au organizat cantonamentul în regim special, menit să respecte toate prevederile protocoalelor stabilit pentru a ţine departe noul coronavirus. Autorităţile au fost surprinse de modul profesionist în care au asigurat ilfovenii siguranţa staff-ului şi a jucătorilor, după cum afirmă chiar oficialii clubului

"Au venit în control crezând că ne prind cu ceva în neregulă. Chiar au fost surprinşi că respectăm întocmai protocolul. Marea noastră problemă este în privinţa prelungirii acestei izolări. Din păcate, jucătorii sunt foarte supăraţi şi vor să boicoteze începutul de campionat. Căpitanii echipelor din Liga 1 ţin legătura şi, dacă această situaţie continuă, pot apărea surprize", a declarat Ilie Poenaru, antrenorul celor de la Academica Clinceni, pentru Telekom Sport.

 

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare