Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT Done deal! Starul lui Paris Saint Germain ajunge gratis la FC Barcelona, în vară!

NEWS ALERT Done deal! Starul lui Paris Saint Germain ajunge gratis la FC Barcelona, în vară!

PSG

Comentarii

Layvin Kurzawa (27 de ani) se apropie de un transfer la FC Barcelona, liber de contract. Fundaşul e dorit ca back-up pentru titularul Jordi Alba (30 de ani), iar catalanii îl pot aduce gratis de la PSG.

Lui Kurzawa îi expiră contractul cu PSG în vară, iar parizienii sunt în negocieri avansate pentru transferul brazilianului Alex Telles (25 de ani) de la Porto. Formaţia de pe Parc des Princes va plăti 25 de milioane de euro pentru Telles, iar asta va face aproape imposibilă reînnoierea contractului dintre PSG şi Kurzawa. Lucru care îl apropie de fundaşul francez de un transfer gratis pe Camp Nou, scrie Sport, care citează Globoesporte şi A Bola.

Dacă Telles semnează cu PSG, acesta se va bate cu Juan Bernat pentru un post de titular. PSG a încercat de mai multe ori să-i prelunească actuala înţelegere lui Kurzawa, dar s-a lovit de refuzul francezului, care e nemulţumit de statutul de rezervă.

Cum peste şase luni rămâne liber de contract, Layvin Kurwaza este dorit de Barcelona, dar şi în Premier League, de echipă precum Arsenal sau Liverpool.



Layvin Kurzawa a jucat 23 meciuri în acest sezon la PSG, în toate competiţiile, a marcat o dată şi a livrat două pase de gol. La PSG, titular pe postul de fundaş stânga e spaniolul Juan Bernat, fostul fundaş de la Valencia şi Bayern Munchen. PSG l-a transferat pe Kurzawa în 2015, de la AS Monaco.

De la PSG, FC Barcelona vrea să-l transfere în vară şi pe Neymar, brazilianul al cărui transfer a fost ratat în vara trecută, în ultimele ore de mercato.

  • 15 milioane de euro este cota de piaţă a lui Layvin Kurzawa, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com.

Afla mai multe despre: layvin kurzawatransferfc barcelonapsg 

viewscnt
Articole similare