Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT | Dorit de Real Madrid şi Juventus, Paul Pogba şi-a dat acordul să joace la un alt gigant din Europa! Anunţul momentului

NEWS ALERT | Dorit de Real Madrid şi Juventus, Paul Pogba şi-a dat acordul să joace la un alt gigant din Europa! Anunţul momentului

Manchester United

Comentarii

Paul Pogba (27 de ani) e un nume care suscită foarte mare interes pe piaţa transferurilor, având în vedere situaţia sa de la Manchester United şi faptul că şi-ar dori să plece de pe Old Trafford. O nouă echipă a intrat în cursa pentru starul francez campion mondial în vara lui 2018.

Pogba vrea să plece de la Manchester United, lucru bine cunoscut deja, iar două echipe erau până acum în cursa pentru semnătura sa, Juventus şi Real Madrid. Doar că, scrie Mundo Deportivo, Inter a intrat şi ea în "războiul" pentru transferul lui Paul Pogba, gata să facă o ofertă. Inter are avantajul că îl antrenor pe Antonio Conte, tehnician care a mai lucrat cu mijlocaşul francez pe vremea când ocupa banca lui Juventus.

Sursa citată scrie că acum antrenorul vrea să lucreze din nou cu fotbalistul francez, fost număr 10 la Juventus. Mai mult, se pare că, potrivit sursei citate, Paul Pogba şi-a dat deja acordul să joace la Inter sub comanda lui Antonio Conte, care caută de mai mult timp mijlocaşi care să-i întărească linia mediană.

Paul Pogba mai are contract cu Manchester United până în 2021, ceea ce înseamnă că în vară va intra în ultimul an de contract, iar formaţia de pe Old Trafford va fi obligată să-l vândă la un preţ mai mic decât pretenţiile iniţiale pentru a nu-l pierde gratis în vara lui 2021. De asemenea, Juventus şi Real Madrid îl doresc şi ele pe Paul Pogba.



Manchester United l-a transferat pe Paul Pogba de la Juventus în vara lui 2016 pentru 105 milioane de euro şi l-a transformat în cel mai scump fotbalist din istorie la momentul respectiv. Între timp, Neymar a fost cumpărat de PSG de la FC Barcelona pentru 222 de milioane de euro, iar acum ocupă primul loc în acest top.

Afla mai multe despre: manchester unitedinterpaul pogbaantonio conte 

viewscnt
Articole similare