Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT | Două echipe din Liga 1 îşi pun antrenori noi! Rednic, Miriuţă şi Neagoe sunt numele vehiculate pentru băncile tehnice

NEWS ALERT | Două echipe din Liga 1 îşi pun antrenori noi! Rednic, Miriuţă şi Neagoe sunt numele vehiculate pentru băncile tehnice

Superliga

Comentarii

Vasile Miriuţă e gata să revină la Hermannstadt, echipă pe care a salvat-o de la retrogradare la finalul sezonului trecut. Tehnicianul de 51 de ani ar urma să îi ia astfel locul lui Eugen Neagoe, cel care în scurt timp ar putea ajunge pe banca lui Poli Iaşi sau a U Craiova.

La Iaşi, de acolo de unde a plecat Mihai Teja, pentru postul de antrenor principal, Neagoe se luptă cu Mircea Rednic. Aşa cum a anunţat în urmă cu o săptămână site-ul telekomsport.ro, „Puriul” este gata să revină în fotbalul românesc, după ce în iunie 2019 şi-a încheiat socotelile cu Dinamo.

Conform GSP.ro, Hermannstadt l-a ales pe Vasile Miriuţă, în ciuda faptului că preşedintele Iuliu Mureşan a anunţat că negociază cu trei tehnicieni. Fostul antrenor al sibienilor, Eugen Neagoe, nu ştie deocamdată care va fi următoarea sa destinaţie. „Geană” e atât pe lista lui Poli Iaşi, cât şi a Craiovei. Tehnicianul a afirmat că nu are momentan nicio ofertă, dar tot GSP.ro a susţinut că el este foarte aproape să ajungă în Copou, acolo unde a mai antrenat în perioada 2016-2017.

În Bănie, Neagoe susţine că nu are nicio şansă să ajungă: „Eu tocmai am vorbit cu Piţi, nu mi-a zis că ar intenţiona să renunţe. Şi aşa cum am mai spus-o, cred că el e cel mai bun antrenor pentru Universitatea", a comentat antrenorul pentru GSP.RO.

Problema lui Neagoe este că a pregătit deja două formaţii în acest sezon de Liga 1 şi, conform regulamentelor FRF, nu ar mai avea dreptul să fie principal până la vară. Se pare însă că, antrenorul a discutat cu avocatul şi va cere o dispensă de la FRF, pe motiv că despărţirea de Dinamo, cauzată de probleme medicale, nu a depins nici de el, nici de club.

„Eu chiar acum mă întorc de la negocieri şi sper ca în această seară să pot înainta Consiliului Director o propunere. Da, Neagoe şi Rednic sunt pe lista noastră scurtă, atât pot să vă spun", a declarat Anton Heleşteanu, şef departament scouting la Poli Iaşi. 

Afla mai multe despre: liga 1craiovahermannstadiasineagoerednicmiriuta 

viewscnt
Articole similare