Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT | Dramă la Real Madrid. A murit delegatul oficial al echipei. ”O să rămâi în istoria noastră” Legătură specială cu Cristiano Ronaldo

NEWS ALERT | Dramă la Real Madrid. A murit delegatul oficial al echipei. ”O să rămâi în istoria noastră” Legătură specială cu Cristiano Ronaldo

Real Madrid

Comentarii

Real Madrid a anunţat că Agustin Herrerin, delegatul oficial al echipei pe Santiago Bernabeu, a încetat din viaţă. De 18 sezoane ocupa o funcţie extrem de importantă la Real Madrid, iar de mai bine de 50 de ani făcea parte din clubul blanco.

”Real Madrid regretă trecerea în nefiinţă a delegatului oficial al stadionului Santiago Bernabeu, Agustin Herrerin. Vei rămâne în istoria şi în inimile noastre pentru totdeauna”, este o parte din mesajul publicat de clubul spaniol.

Agustin Herrerin avea 84 de ani şi lucra de mai bine de 50 de ani la Real Madrid. S-a ocupat de formaţiile de juniori, apoi a lucrat la Castilla, iar de 18 sezoane se afla la prima echipă a lui Real Madrid.

ERA FAVORITUL LUI CRISTIANO RONALDO

Herrerin, bătrânelul simpatic şi respectat de toţi oamenii de la Real, era favoritul lui Cristiano Ronaldo. Portughezul a insistat ca la prezentările sale de pe Bernabeu cu Baloanele de Aur să ia parte şi Herrerin.

De altfel, toţi fotbaliştii lui Real Madrid aveau un respect deosebit pentru omul care avea grijă de tot ce se întâmpla în timpul unui meci pe Santiago Bernabeu.

Ne-a plecat o persoană de la care am învăţat multe, un profesionist adevărat, un delegat exemplar, cu un zâmbet permanent pe chip. Ne-a plecat un madridist”, a fost reacţia lui Sergio Ramos.

Afla mai multe despre: real madridagustin herrerin,  

viewscnt
Articole similare