Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT | DSP Arad anunţă revenirea spectatorilor în Liga 1! Care ar putea fi primul meci din România cu public

NEWS ALERT | DSP Arad anunţă revenirea spectatorilor în Liga 1! Care ar putea fi primul meci din România cu public

UTA

Comentarii

Direcţia de Sănătate Publică Arad, prin vocea directorului său, Horea Timiş, a anunţat că 500 de spectatori vor avea dreptul să intre pe stadion la partidele clubului UTA Arad, de pe teren propriu.

Primele meciuri cu spectatori în România?

Astfel, în urma anunţului DSP Arad, primul meci cu spectatori ar putea fi UTA - FC Voluntari, de la Arad, vineri, de la 21:00, pe Telekom Sport 1 şi Telekomsport.ro. Totul ar urma să aibă loc cu respectarea măsurilor sanitare şi de distanţare, în tribune. 

"Oricând putem să revenim pe stadion, pentru că am avut o discuţie şi cred că activităţile economice şi sociale trebuie să meargă înainte. Dacă va exista un meci pe stadion, acest meci trebuie făcut în condiţiile legislaţiei în vigoare, ca să păstrăm acea prevenţie.

Toţi suporterii trebuie să fie organizaţi în aşa fel încât să se păstreze distanţarea socială, să poarte mască, să fie termometrizaţi, şi să fie la cel puţin un metru distanţă.

Trebuie să mergem mai departe şi chiar eu o să mă duc la meci şi o să susţin UTA", a declarat Horea Timiş, la TV Arad.

LPF şi FRF vor avea un cuvânt de spus, după ultimul anunţ făcut. UTA Arad - FC Voluntari ar putea fi primul meci cu spectatori în România, de la începutul pandemiei: "Da, 500 de persoane. După cum am spus, noi suntem de acord cu aceste evenimente şi chiar le susţinem.

Chiar dacă legislaţia de la Bucureşti este foarte restrictivă, dacă noi respectăm toate aceste măsuri, şi Aradul este unul dintre cele mai civilizate judeţe din România, trebuie să merge înainte, să avem manifestări sportive şi culturale. Dacă respectăm regulile, nu trebuie să avem probleme", a mai spus Horea Timiş.

 

Afla mai multe despre: uta aradfc voluntari 

viewscnt
Articole similare