Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT | Edi Iordănescu, anunţ oficial despre transferurile lui Cristea şi Pleşca la FCSB: ”Mă voi asigura că nu va fi aşa uşor”

NEWS ALERT | Edi Iordănescu, anunţ oficial despre transferurile lui Cristea şi Pleşca la FCSB: ”Mă voi asigura că nu va fi aşa uşor”

Gaz Metan Mediaș

Comentarii

Edi Iordănescu a lămurit definitiv situaţia lui Iulian Cristea şi Răzvan Pleşca, fotbalişti doriţi de FCSB încă din această iarnă.

Managerul celor de la Gaz Metan Mediaş a anunţat că atât Cristea cât şi Pleşca vor rămâne sub comanda lui până în ultima zi de contract. Astfel, fotbaliştii ar urma să ajungă la FCSB abia la finalul acestui sezon.

Am convenit că Iulian Cristea are libertatea să semneze cu un alt club, nu îl condamnă nimeni, merge la mai bine, dar Gazul este echipa care i-a dat şanse, care a crezut în el şi ne dorim să îl folosim până în ultima zi de contract. Avem un obiectiv de îndeplinit, iar el rămâne jucătorul Gazului. Noi am oferit o alternativă FCSB-ului. În cazul unei anumite sume, l-am fi lăsat mai devreme. Suma nu a fost pe placul celor de la FCSB. Cristea a rămas aici, iar eu m-am asigurat că el e cu gândul aici.

Gazul a cerut dublu faţă de ce oferise FCSB. Dar nu mai vreau să vorbim despre asta, pentru că nu e bine nici pentru jucători, nici pentru nimeni. Vom vedea dacă Pleşca va pleca la FCSB. Din vară, Pleşca va fi liber să semneze cu cine vrea. O comunicare mai transparentă ar fi făcut ca lucrurile să fie mai liniştite. FCSB poate să ia pe cine vrea de la Gaz Metan dacă poate. Dar eu, în viitor, mă voi asigura că nu va mai fi aşa uşor", a spus Edi Iordanescu la PRO X.

Afla mai multe despre: edi iordanescuiulian cristearazvan plescafcsbmedias 

viewscnt
Articole similare