Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT Eduardo Camavinga a semnat cu Real Madrid! Lovitura dată de Florentino Perez celor de la PSG

NEWS ALERT Eduardo Camavinga a semnat cu Real Madrid! Lovitura dată de Florentino Perez celor de la PSG

Real Madrid

Comentarii

Real Madrid a dat lovitura şi l-a transferat pe Eduardo Camavinga de la Rennes.

Update: A venit şi confirmarea Realului. Eduardo Camavinga este noul jucător al grupării blanco

 


Deşi era dorit şi de PSG, dar şi de Liverpool, Manchester United sau Bayern Munchen, talentatul mijlocaş francez ajunge la Real Madrid, pentru 31 de milioane de euro.

”Camavinga a semnat contractul cu Real Madrid şi este noul jucător al formaţiei blanco. Actele între cluburi erau deja semnate. Real Madrid plăteşte 31 de milioane de euro, plus bonusuri de performanţă” anunţă jurnalistul Fabrizio Romano, care anunţă mutarea ca fiind deja perfectată.

Deşi are numai 18 ani, Eduardo Camavinga este cotat deja la 55 de milioane de euro. Fotbalistul cu origini angoleze şi congoleze a jucat 39 de meciuri în stagiunea trecută, a marcat un gol şi a oferit trei pase decisive pentru Rennes. 

Născut la Miconge, în Angola, într-o tabără de refugiaţi, Eduardo Celmi Camavinga are părinţi congolezi şi cetăţenie franceză. A practicat judo în tinereţe şi a crescut la Drapeau Fougeres şi Rennes. A debutat pentru Rennes în 2019, iar un an mai târziu în naţionala mare a Franţei. Este considerat unul dintre cei mai talentaţi tineri jucători francezi. 

Afla mai multe despre: eduardo camavinga 

viewscnt
Articole similare