Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT | El este înlocuitorul lui Cristiano Ronaldo! "Jocul nostru se va concentra în jurul lui"

NEWS ALERT | El este înlocuitorul lui Cristiano Ronaldo! "Jocul nostru se va concentra în jurul lui"galerie foto

Real Madrid

Comentarii

Antrenorul echipei Real Madrid, Julen Lopetegui, a anunţat că, în urma plecării lui Cristiano Ronaldo, jocul campioanei Europei se va concentra în jurul lui Gareth Bale.

Deşi a susţinut, la rândul său, că este posibil să plece de pe Santiago Bernabeu în această vară, internaţionalul galez pare să-şi fi schimbat gândurile, după mişcările din ultima perioadă. Antrenorul Zinedine Zidane, care l-a lăsat rezervă în finala Ligii Campionilor, meci în care avea să intre pe parcurs şi să înscrie de două ori, a fost înlocuit de Julen Lopetegui, tehnician care îşi declară admiraţia faţă de Bale. În plus, atacantul galez a devenit lider al echipei, după plecarea lui Cristiano Ronaldo, o spune chiar noul antrenor.

"Cristiano este unul dintre cei mai importanţi jucători din istoria clubului. El şi-a exprimat intenţia de a pleca, iar clubul i-a facilitat plecarea. Cât despre Bale, sunt convins că va face multe în acest an. Este un jucător extraordinar şi va da tot ce are mai bun. Jocul nostru se va concentra în jurul lui", declarat Julen Lopetegui, conform AS.

Fostul selecţioner al Spaniei spune că va fi o adevărată provcare pentru el să gestioneze plecarea lui Cristiano Ronaldo de la Real Madrid: "Este o provocare interesantă să reinventez această echipă fără Ronaldo, să fim competitivi şi suficient de puternici petnru a câştiga trofee. N-am niciun dubiu că nu se va întâmpla asta cu jucătorii pe care îi avem".

 

Afla mai multe despre: balereal madridlopetegui 

viewscnt
Articole similare