Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT | El este primul transfer al lui Zidane! OFICIAL: Real Madrid a achitat deja clauza de reziliere

NEWS ALERT | El este primul transfer al lui Zidane! OFICIAL: Real Madrid a achitat deja clauza de reziliere

Real Madrid

Comentarii

Ziariştii spanioli au aflat care este prima mutare a lui Zidane de la revenirea la Real Madrid. Francezul este conştient de problemele din defensivă ale ”galacticilor” şi va aduce de urgenţă un fundaş central.

UPDATE | Militao este jucătorul lui Real Madrid! Brazilianul a semnat un contract valabil pentru şase sezoane. Fotbalistul se va alătura lotului condus de Zidane începând cu sezonul viitor.

Marca anunţă că Real Madrid este foarte aproape să bată palma cu Porto pentru transferul fundaşului Eder Militao. Brazilianul în vârstă de 21 de ani a venit la Porto în vara lui 2018, iar evoluţiile sale au fost excelente.

Militao e om de bază în angrenajul lui Porto, iar Real va plăti 50 de milioane de euro pentru a-l achiziţiona. Transferul se va realiza, din ce spun spaniolii, până la finalul lunii martie, asta pentru ca Real să evite o clauză specială din contractul jucătorului.

Dacă nu va reuşi să-l ia acum, plătind clauza de reziliere de 50 de milioane de euro, atunci Real va trebui să achite, în vara lui 2019, aproape 75 de milioane de euro.

Porto l-a transferat pe Militao de la Sao Paolo pentru doar 8 milioane de euro.

Afla mai multe despre: realzidanemilitao 

viewscnt
Articole similare