Experiențe împreună.
You are here:

NEWS ALERT | El va antrena Real Madrid în sezonul viitor! Spaniolii au făcut anunţul momentului în fotbalul mare

NEWS ALERT | El va antrena Real Madrid în sezonul viitor! Spaniolii au făcut anunţul momentului în fotbalul mare

Real Madrid

Comentarii

Florentino Perez a decis ca Zinedine Zidane să rămână la cârma Realului şi pentru sezonul viitor, indiferent de ceea ce se va întâmpla în acest sezon.

Contestat de o parte a presei şi a suporterilor, Zidane se bucură de sprijinul conducerii clubului.

Indiferent de cum se va termina acest sezon pentru Real Madrid, francezul va rămâne antrenorul grupării blanco, anunţă cunoscutul jurnalist spaniol, Eduardo Inda.

”Clubul a luat această decizie, astfel că indiferent ce se va întâmpla, Zidane va rămâne antrenorul Realului. Este o decizie importantă, dar una foarte bună, pentru că vorbim despre cel mai mare antrenor din istoria recentă a Ligii Campionilor. Indiferent de ce se va întâmpla cu Atalanta sau în retur. Există o relaţie specială între Florentino Perez şi Zidane încă din 2001, de când Zidane a fost adus ca jucător” a explicat jurnalistul Eduardo Inda.

Zidane (48 de ani) se află la cel de-al doilea mandat la Madrid. El a antrenat Realul între 2016 şi 2018, apoi a revenit în 2019 la cârma echipei. În cel de-al doilea său mandat, Zidane are 94 de meciuri ca antrenori, 56 de victorii şi 19 înfrângeri. În primul mandat, Zidane a condus echipa timp de 149 de meciuri, dintre care a pierdut numai 16. Ca antrenor al madrilenilor, francezul a cucerit de două ori titlul de campion al Spaniei şi trei trofee UEFA Champions League. În total, Zidane are 11 trofee ca antrenor principal al madrilenilor!

Real Madrid joacă miercuri seara, în direct la Telekom Sport, în deplasare cu Atalanta, într-un meci din UEFA Champions League.

viewscnt
Articole similare
Prima imagine cu Larisa Iordache pe patul de spital. Mesajul trist al gimnastei: "Stiu ca...