Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT | Elche a promovat în La Liga, după un meci tensionat cu Girona şi un gol marcat în minutul 96!

NEWS ALERT | Elche a promovat în La Liga, după un meci tensionat cu Girona şi un gol marcat în minutul 96!

La Liga

Comentarii

Girona şi Elche s-au confruntat duminică noaptea într-un meci decisiv pentru promovarea în La Liga.

Două oraşe de pe harta fotbalistică a fotbalului european sunt în mare sărbătoare în ultimele ore. Unul este Munchen, acolo unde fanii lui Bayern sărbătoresc câştigarea UEFA Champions League după victoria din finala de la Lisabona. Celălalt este Elche, acolo unde suporterii au trăit intens meciul decisiv pentru accederea în La Liga.

Elche va juca în La Liga. Pere Milla a marcat în minutul 96 şi şi-a condus echipa spre elita fotbalului iberic

Eliminarea lui Cristian Stuani (min 61) a fost momentul decisiv al partidei dintre Girona şi Elche. Fără cel mai bun marcator al său, Girona şi-a pierdut orizontul şi a crezut că va juca accederea în La Liga în prelungiri, sau eventual la penalty-uri.

N-a fost să fie aşa, pentru că Pere Milla a marcat primul său gol în aceasta stagiune în minutul 96 şi a condus-o pe echipa lui Pacheta spre La Liga.

 

 

O promovare una peste alta meritată, pentru o echipă care a avut un parcurs destul de constant în acest sezon din Segunda.

Şi un moment uriaş pentru veternaul Nino, care la 40 de ani a anunţat că îşi va prelungi contractul cu Elche pentru a juca şi în sezonul viitor de La Liga. 

Afla mai multe despre: elche 

viewscnt
Articole similare