Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT | FABULOS: România va organiza tragerea la sorţi pentru turneul final EURO 2020! Când va avea loc evenimentul. Primele reacţii

NEWS ALERT | FABULOS: România va organiza tragerea la sorţi pentru turneul final EURO 2020! Când va avea loc evenimentul. Primele reacţii

Echipa națională

Comentarii

Christian Karembeu, ambasadorul trofeului EURO 2020, a anunţat că România va găzdui tragerea la sorţi pentru Campionatul European din 2020.

Tragerea la sorţi pentru Campionatul European din 2020 va avea loc la Bucureşti! Evenimentul este programat pentru 30 noiembrie 2019.

"Este un mare privilegiu pentru mine să revin la Bucureşti şi să întâlnesc oameni pe care i-am văzut deja pe terenul de fotbal sau la Jocurile Olimpice - mă refer aici la Gabriela Szabo - şi să fiu pe un stadion atât de frumos. România merită să facă parte din echipa de organizare a Euro 2020.

Sunt aici pentru a prezenta trofeul Henri Delaunay şi pentru a anunţa că pe acest stadion vor avea loc patru meciuri la turneul final. Vreau să vă aduc o veste foarte bună şi vă rog să o reţineţi. Şi anume că pe 30 noiembrie 2019, Bucureştiul va organiza evenimentul de tragere la sorţi pentru grupele Euro 2020", a spus Christian Karembeu.

PRIMA REACŢIE A LUI BURLEANU

"Eu am intrat în posesia acestei informaţii chiar de ieri, iar bucuria a fost uriaşă! Este cel mai important eveniment non-sportiv din cadrul Euro 2020 şi reprezintă o bucurie enormă să-l putem găzdui. Este o recunoaştere a ţării noastre la nivel de UEFA. Ţin să-i mulţumesc preşedintelul Ceferin pentru această oportunitate.

Sunt convins că vom putea folosi acest eveniment colosal, pe care îl vom organiza în apropiere de 1 decembrie 2019, să promovăm România nu doar la nivel naţional, ci la nivel internaţional", a spus Răzvan Burleanu, preşedintele FRF.

EURO 2020 se va disputa în perioada 12 iunie - 12 iulie 2020, în 12 oraşe diferite. Arena Naţională din Bucureşti va găzdui patru meciuri: trei din faza grupelor şi unul din optimi.

Afla mai multe despre: romaniaeuro 2020,  

viewscnt
Articole similare