Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT | FC Barcelona şi Manchester City negociază acum transferul! Catalanii vor să-l "fure" pe omul în care Pep Guardiola îşi pune mari speranţe

NEWS ALERT | FC Barcelona şi Manchester City negociază acum transferul! Catalanii vor să-l "fure" pe omul în care Pep Guardiola îşi pune mari speranţe

FC Barcelona

Comentarii

FC Barcelona şi Manchester City negociază transferul lui Eric Garcia (19 ani), fundaşul central al trupei de pe Etihad Stadium. Crescut în La Masia, Garcia urmează să se întoarcă în Catalonia, iar şefii celor două formaţii sunt în pline negocieri pentru apărător.

Deşi Eric Garcia termină contractul cu FC Barcelona în vara viitoare, Barcelona nu mai are răbdare şi vrea să-l transfere pe fundaşul central încă din această vară. Cele două cluburi caută o soluţie pentru ca fundaşul să revină pe Camp Nou. Cu "ştampila" de mare speranţă, întărită de faptul că a fost luat de Pep Guardiola la City în 2017, Eric Garcia a crescut în La Masia, celebra academie a Barcelonei.

Semnul că fundaşul e unul de calitate este încrederea arătată de Pep Guardiola, care i-a oferit nu mai puţin de 447 de minute în acest sezon de Premier League. Garcia a fost titular şi integralist în ultima partidă jucată de City în campionat, victoria categorică împotriva lui Liverpool, 4-0.

Conducătorii Barcelonei au încredere că Eric Garcia e un fundaş de mare viitor, cu care catalanii şi-ar asigura următorii zece ani. Negocierile dintre cele două părţi au început deja şi se caută o formulă care să le satisfacă pe ambele. Unul dintre avantajele Barcelonei e reprezentat de faptul că Manchester City e suspendată din Liga Campionilor pentru următoarele două sezoane, iar dacă nu va primi un răspuns favorabil la apelul de la TAS şansele sunt foarte mari ca Eric Garcia să semneze cu trupa de pe Camp Nou.



În total, Eric Garcia a strâns peste 1.100 de minute în tricoul echipei mari a lui Manchester City, în 16 partide, timp în care a oferit şi un assist.

  • 6,3 milioane de euro este cota de piaţă lui Eric Garcia în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: fc barcelonamanchester citytransfereric garcia 

viewscnt
Articole similare