Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT | FCSB riscă FALIMENTUL după decizia de azi a Tribunalului Bucureşti! Încă o lovitură dată de Talpan

NEWS ALERT | FCSB riscă FALIMENTUL după decizia de azi a Tribunalului Bucureşti! Încă o lovitură dată de Talpan

FCSB

Comentarii

Războiul dintre CSA Steaua şi FCSB continuă, iar reprezentanţii Armatei au obţinut o nouă victorie importantă în instanţă împotriva lui Gigi Becali.

Conform celor de la gsp.ro, instanţa a hotărât ca despăgubirile pe care le are de plătit latifundiarul din Pipera către CSA Steaua să fie calculate pentru zece ani, nu pentru trei, aşa cum spera Gigi Becali.

"S-a respins excepţia prescripţiei extinctive, Gigi Becali e bun de plată! Va trebui să achite întreg prejudiciul creat în perioada decembrie 2004 - decembrie 2014. Prejudicierea continuă şi astăzi. Sunt foarte mulţumit şi mă aşteptam, pentru că decizia e legală", a declarat Talpan.

Reprezentanţii Armatei cer despăgubiri de 36 de milioane de euro, în ciuda declaraţiilor lui Gigi Becali, care, săptămâna trecută, era sigur că va fi nevoit să plătească despăgubiri pentru o perioadă de trei ani. Aşadar, suma îi strică în totalitate calculele patronului celor de la FCSB, iar pe 5 septembrie ar urma să înceapă procesul propriu-zis pentru prejudiciu!

În urmă cu două săptămâni, Becali era ferm convins că despăgubirile pe care ar trebui să le plătească s-ar întinde doar pe durata a 3 ani.

"Nu eu cer să fie despăgubiri pentru 3 ani, ci aşa spune legea. Este articol de lege în care se arată că poţi cere despăgubiri pe ultimii 3 ani de la data depunerii cererii. CSA a depus contestaţia în 2016, deci nu pot cere decât până în 2013. Iar noi am schimbat denumirea în 2014.

Aşa că pot primi bani doar pentru un an, 2013-2014. Aşa scrie la lege. E matematică. Nu poate interpreta un judecător cum vrea el. Aşa spune legea. Da, în România, un judecător poate da ce vrea el, dar nu poate încălca legea. Trebuie să încalci legea ca să dai mai mult. Nu poate fi interpretat nimic", spunea Becali. 

Afla mai multe despre: florin talpangigi becaliarmatatribunalfcsbsteaua 

viewscnt
Articole similare