Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT | FCSB s-a înţeles cu Dinamo pentru transferul lui Nemec. Care este suma de transfer şi ce se întâmplă cu Hanca şi Nedelcearu

NEWS ALERT | FCSB s-a înţeles cu Dinamo pentru transferul lui Nemec. Care este suma de transfer şi ce se întâmplă cu Hanca şi Nedelcearu

Superliga

Comentarii

Adam Nemec este la un pas de a semna cu FCSB. Cele două cluburi s-au înţeles pentru transferul internaţionalului slovac. Dacă şi jucătorul va accepta oferta roş-albaştrilor, atunci Gigi Becali trebuie să-i achite lui Ionuţ Negoiţă 300.000 de euro, anunţă GSP.

Adam Nemec (32 ani) a evoluat în 18 partide oficiale pentru Dinamo în acest sezon, marcând trei goluri şi oferind trei assist-uri. 

"Nu am ce sa cumpăr de la Dinamo. Singurul pe care vreau să-l iau e Nemec. Hanca e un bun jucator, dar nu are unde să joace. Unde să joace? Mie îmi place de el şi din punct de vedere al caracterului. Dar îl iau ca să stea? Unde să joace? Aşa a fost şi cu Costache. Şi pe Nedelcearu l-am vrut", a declarat Gigi Becali la ProX.

Slovacul se va înscrie pe o lungă listă a jucătorilor care au evoluat de-a lungul timpului la cele mai mari cluburi din România. Ultimul care a făcut trecerea directă de la Dinamo la FCSB este Harlem Gnohere.

 

Afla mai multe despre: adam nemecfcsbdinamoliga 1 

viewscnt
Articole similare