Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT | FCSB şi-a găsit atacant! "Dică şi Mihai Stoica şi-au dat acordul pentru transfer"

NEWS ALERT | FCSB şi-a găsit atacant! "Dică şi Mihai Stoica şi-au dat acordul pentru transfer"

Fotbal intern

Comentarii

FCSB şi-a găsit, în sfârşit, atacant. Antrenorul vicecampioanei, Nicolae Dică, şi directorul sportiv Mihai Stoica s-au hotărât asupra lui Cristian Lopez, fostul atacant al CFR-ului.

"Dică şi Mihai Stoica şi-au dat acordul pentru transfer, dar mai trebuie să-l convingă şi pe Becali", anunţă Pro TV. Finanţatorul vicecampioanei a fost interesat de atacantul spaniol şi în perioada în care Cristian Lopez juca la CFR Cluj, dar în cele din urmă jucătorul a ajuns în liga a doua franceză.

În vârstă de 33 de ani, atacantul spaniol a devenit liber de contract în această vară, după despărţirea de Lens. Cristian Lopez a fost cumpărat de Lens de la CFR Cluj, în vara anului 2016, pentru 500.000 de euro, iar în cele două sezoane în care a evoluat pentru formaţia franceză a înscris 33 de goluri, în 71 de apariţii.

Cotat în prezent la un milion de euro, Cristian Lopez a jucat pentru CFR Cluj, în sezonul 2015-2016, timp în care a marcat de 18 ori şi a dat patru assist-uri, în 51 de meciuri. De-a lungul carierei, atacantul dorit de FCSB a mai jucat pentru Northampton Town, Alicante, Huddersfield, Shrewsbury, Atletico Baleares şi Burgos.

Afla mai multe despre: fcsbatacantcristian lopez 

viewscnt
Articole similare