Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT FCSB va juca finala Cupei României! Apelul clubului Dinamo a fost respins

NEWS ALERT FCSB va juca finala Cupei României! Apelul clubului Dinamo a fost respins

FCSB

Comentarii

FCSB va juca finala Cupei României, după ce apelul clubului Dinamo în ”cazul Andrei Vlad” a fost respins.

Dinamo a încercat să câştige la ”masa verde” turul semifinalei Cupei României cu FCSB, partidă pe care ”câinii” au pierdut-o pe teren, scor 0-3.  Dinamoviştii au depus memoriu la FRF pentru a câştiga meciul tur cu FCSB la „masa verde”, acuzând că portarul Andrei Vlad nu avea drept de joc.

Memoriul înaintat de gruparea din Ştefan cel Mare a fost însă respins, iar singura variantă pe care o mai are acum Dinamo este Tribunalul de Arbitraj Sportiv. FCSB a fost reprezentată de Valeriu Argăseală (preşedintele clubului) şi de avocatul Dan Idita.

"În temeiul art. 83.10.1 din RD al FRF coroborat cu art. 25 din ROAF rap. la art. 3 C.pr. civ. admite excepţia lipsei calităţii procesuale active a Secretarului General al FRF invocată din oficiu. Respinge sesizarea Secretarului General al FRF, ca fiind formulată de o persoană fără calitate procesuală activă", se arată în motivarea Comisiei de Disciplină.

Pe teren, roş-albaştrii s-au impus cu 3-0 şi 1-0. Finala Cupei României va avea loc miercuri, 22 iulie, de la 20:00, între FCSB şi Sepsi, pe arena Ilie Oană.

Afla mai multe despre: fcsbandrei vladdinamo 

viewscnt
Articole similare