Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT | Final de telenovelă! A semnat pe doi ani cu Rangers! Fanii scoţienilor sunt în EXTAZ: ”Cel mai bun transfer!”

NEWS ALERT | Final de telenovelă! A semnat pe doi ani cu Rangers! Fanii scoţienilor sunt în EXTAZ: ”Cel mai bun transfer!”galerie foto
Comentarii

Leon King a semnat OFICIAL cu Rangers FC pentru doi ani. Puştiul minune de 16 ani semnează primul contract important al carierei sale.

Dorit de Manchester United, Liverpool, Arsenal şi Tottenham Hotspur, Leon King a decis să rămână la Rangers. Puştiul minune în vârstă de numai 16 ani a semnat pe încă doi ani cu gruparea scoţiană, iar la vârsta de 18 ani, clubul de pe Ibrox va avea prima opţiune pentru un acord pe 5 sezoane.

”Este cel mai bun transfer pe care îl puteam face în perioada asta!” scriu fanii scoţieni pe Twitter. ”Vestea care îmi salvează ziua” sau ”Momentul prin care uităm de prestaţia de ieri” au completat alţi fani. Leon King este considerat cel mai bun produs al fotbalului scoţian în acest moment.

El a fost convins de Steven Gerrard că cea mai bună opţiune pentru el este să-şi continuie pentru moment aventura pe Ibrox Park. ”Acord istoric pentru Leon King” titrează presa din Scoţia după aflarea veştii că puştiul vânat de granzii din Premier League îşi prelungeşte şederea la Rangers.

Leon King evoluează ca fundaş central şi a evoluat pentru Rangers în UEFA Youth League. Conform presei din Scoţia, Liverpool este cea mai interesată de transferul său, iar Steven Gerrard i-ar fi promis lui King că-l va ajuta să ajungă pe Anfield pe viitor. 

Afla mai multe despre: leon kingrangers 

viewscnt
Articole similare