Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT Final de telenovelă: Messi rămâne la Barca! ”Niciodată nu aş acţiona împotriva clubului vieţii mele!”

NEWS ALERT Final de telenovelă: Messi rămâne la Barca! ”Niciodată nu aş acţiona împotriva clubului vieţii mele!”galerie foto

Lionel Messi

Comentarii

Leo Messi a anunţat că rămâne la FC Barcelona. El a confirmat ceea ce anunţase presa din Argentina, într-un interviu acordat Goal.com

Aşa cum presa din Argentina anunţa în cursul zilei de vineri, Lionel Messi a decis să rămână la FC Barcelona. 

Starul argentinian şi-a anunţat decizia într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Goal.com

”Le-am spus celor din club şi mai ales preşedintelui că vreau să plec, pentru că asta i-am spus tot anul. Credeam că este momentul să fac un pas în spate, credeam că clubul are nevoie de oameni noi, de idei noi şi că pentru mine s-a terminat etapa la Barcelona. Am suferit mult, pentru că eu am spus mereu că tot ceea ce-mi doresc mai mult este să-mi închei cariera la Barcelona, dar a fost un an foarte complicat. Am suferit mult la antrenamente, în meciuri, în vestiar. Mi-a fost foarte greu şi toate aceste lucruri m-au făcut să-mi pregătesc plecarea de la club şi să caut obiective noi, un aer nou şi o experienţă nouă pentru mine.Nu a fost din cauza rezultatului din Champions League, care chiar dacă a durut mult, nu a avut nicio legătură cu această decizie. Era o decizie la care m-am gândit tot anul. I-am spus preşedintelui şi el a zis mereu că la finalul sezonului pot să mă hotărăsc dacă plec sau rămân. La final, nu s-a ţinut de cuvânt.

E greu să laşi în urmă  20 de ani, un oraş, o familie aici în Barcelonaş i până la urmă asta este ceea ce contează atunci când decizi: Da, o să rămân la Barcelona. Pentru că vei continua...

Sigur că e greu şi mi-a fost foarte dificil să iau acea decizie, de aceea îţi spun că nu vine după rezultatul cu Bayern.

Eu mereu am spus că vreau să-mi termin carioera aici, dar că vreau un proiect câştigător, că vreau să cvontinui să câştig trofee alături de acest club.

De un timp nu există un proiect, nu e nimic. Se încearcă driblarea problemelor, se cârpesc găuri ăe măsură ce se petrec lucruri.

Când le-am comunicat decizia soţiei, copiilor a fost o dramă teribilă. Copiii plângeau, îmi cereau să nu plec, spuneau că nu vor să plece de la Barcelona, că au acolo prietenii, şcoala, că nu vor să schimbe şcoala.


Eu privesc ceva mai departe şi în ultimii ani rămaşi vreau să mă bucur şi să mă lupt pentru a câştiga Liga Campionilor.Asta mi-am dorit mereu, să ncerc să lupt pentru a o câştiga. Mai departe poţi sau nu sî câştigi, dar măcar luptă-te pentur ea, să nu se întâmpăle ca în ultimii ani, Roma, Liverpool, acum Bayern. Toate acestea m-au făcut să ajung la acea decizie, care până la urmă nu s-a putut duce la bun sfârşit pentru că,  ne întoarcem la început: eu eram sigur că rămâneam liber, că preşedintele spunea mereu că la finalul sezonului eu pot spune dacă plec sau nu. Acum se leagă de faptul că nu am anunţat înainte de 10 iunie, când la acea dată noi încă eram în mijlocul sezonului, din cauza acestui virus nenorocit.

Acesta e motivul pentru care rămân. Mi-a spus că singura modalitate prin care pot să plec este plătind clauza, ceea ce, evident, este imposibil, iar dacă nu, să merg la proces. Să dau clubul în judecată, este o nebunie. Nu aş face acest lucru împotriva clubului pe care îl iubesc, care mi-a dat totul, care m-a ajutat încîă de când am ajuns, clubul vieţii mele.

M-au durut anumite lucruri pe care le-am auzit, din partea oamenilor, a jurnaliştilor, mai ales că au pus la îndoială faptul că ţin cu Barcelona. Au spus lucruri pe care nu cred că le meritam.

Cel mai  mult m-a durut când s-a pus la îndoială iubirea pentru acest club, pentru că, indiferent dacă plec sau nu, asta nu se va schimba niciodată. Întotdeauna am pus clubul deasupra oricărui alt lucru, în toate deciziile pe care le-am luat de când sunt aici. Am avut posibilitatea acum mult timp şi dacă ar fi fost să mă iau după bani, am avut în fiecare an ocazia să plec pe mult mai mulţi bani. Mereu am spus că asta e casa mea şi că e foarte greu ca eu să plec de aici şi chiar am simţit şi simt asta, pentru că este greu să-mi fie în altă parte mai bine ca aici. Am simţit că am nevoie de o schimbare şi că vreau să încerc lucruri noi, aveam nevoie de un alt obiectiv, să-mi doresc lucrui noi” a declarat Messi, pentru Goal.

Afla mai multe despre: messibarcelona 

viewscnt
Articole similare