Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT Final de telenovelă! Răzvan Marin pleacă de la Ajax şi semnează cu un club mare din Liga Campionilor

NEWS ALERT Final de telenovelă! Răzvan Marin pleacă de la Ajax şi semnează cu un club mare din Liga Campionilorgalerie foto

Stranieri

Comentarii

Răzvan Marin ar urma să revinăi în Belgia, acolo unde este dorit de Club Brugge, scrie presa olandeză.

Internaţionalul român ar putea fi folosit de Ajax ca monedă de schimb, scrie presa din această ţară. Ajax este interesată de transferurile lui Jonathan David de la Gent şi al lui Krepin Diatta de la Club Brugge, astfel că românul ar urma să fie inclus într-una dintre tranzacţii.

Cel mai probabil, Marin ar putea reveni în Belgia la Brugge din mai multe motive. În primul rând pentru că Gent vrea să obţină mulţi bani pe Jonathan David, fotbalist curtat de Inter şi Arsenal, bani pe care Ajax nu este dispusă să îi ofere. În al doilea rând, pentru că Brugge şi-a manifestat deja interesul pentru Marin, iar transferul lui Diatta la Ajax ar putea fi facilitat de acest interes.

Club Brugge este una dintre forţele din Belgia, formaţia antrenată acum de Philippe Clement având în palmares 16 titluri de campioană şi alte 23 de locuri 2. Nu mai puţin de 11 Cupe ale Belgiei a cucerit Brugge în istoria sa, iar între 1975 şi 1978 a disputat două finale Europene şi a jucat o altă semifinală în Cupa UEFA.

Mijlocasul lui Ajax nu a reusit sa se acomodeze in Eredivisie la fel cum a facut-o in campionatul Belgian. In cele doua sezoane si jumatate petrecute in tricoul lui Standard Liege, el a bifat 80 de meciuri si a reusit sa inscrie 14 goluri. 

Club Brugge insistă de câteva luni bune readucerea lui Marin în Belgia. În luna ianuarie s-au lovit de refuzul omologilor de la Ajax, care nu erau de acord cu un împrumut, dar nici cu vânzarea acestuia. De asemenea, în iarnă, alte două formaţii din Belgia şi l-ar fi dorit pe român sub formă de împrumut, Standard Liege şi Antwerp, formaţie antrenată de Ladislau Boloni.

Philippe Clement, antrenorul lui Club Brugge este cel care şi-l doreşte pe Marin la echipă. Clement îl cunoaşte din duelurile dintre Genk şi Standard Liege. Philippe Clemente este şi omul care le-a cerut celor de la Genk transferul lui Ianis Hagi, în vara anului trecut, însă el a acceptat să plece deşi câştigase titlul pentru a merge la Brugge.

A revenit la antrenamentele echipei

Jucătorii echipei Ajax Amsterdam, din care face parte şi Răzvan Marin, şi-au reluat, miercuri, antrenamentele, deşi campionatul olandez a fost oprit definitiv, informează lequipe.fr.

Jucătorii s-au prezentat la complexul sportiv de la De Toekomst şi au particiat la şedinţe de pregătire în grupuri mici, cu respectarea regulilor de distanţare fizică.

Antrenorul Erik Ten Hag speră să-şi ţină jucătorii într-o formă fizică acceptabilă în această perioadă şi în vederea revenirii în competiţii, care se va face probabil în septembrie.

Actualul sezon al campionatului Olandei a fost anulat, a anunţat, în urmă cu o săptămână, federaţia olandeză de fotbal (KNVB), care a precizat că nu se va acorda titlul de campioană şi nicio echipă nu va retrograda.

Decizia este urmare a faptului că guvernul a interzis desfăşurarea de evenimente majore până la 1 septembrie.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: răzvan marin 

viewscnt
Articole similare