Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT | Flavius Stoican, OUT de la Iaşi. Primele declaraţii ale antrenorului de 42 de ani: ”Acest oraş mi-a rămas în inimă”

NEWS ALERT | Flavius Stoican, OUT de la Iaşi. Primele declaraţii ale antrenorului de 42 de ani: ”Acest oraş mi-a rămas în inimă”

CSM Poli Iași

Comentarii

Flavius Stoican şi-a anunţat plecarea de la Poli Iaşi, chiar înainte de finalul sezonului, în conferinţa de presă premergătoare partidei cu FC Botoşani.

UPDATE 18:40 Flavius Stoican spune că se desparte cu greu de clubul la care a lucrat în ultimii doi ani:

”Mă încearcă un sentiment destul de dificil, de emoţie. Într-adevăr, meciul cu Botoşani va fi ultimul pentru mine la această echipă. Am petrecut doi ani frumoşi, doi ani cu bune şi cu rele, doi ani cu realizări, cu supărări şi cu bucurii. Doi ani pe care nu îi voi uita niciodată. Primul an a fost unul de excepţie, în care am realizat maximum din ce se putea realiza, sau chiar mai mult decât maximum, din situaţia respectivă. Apoi în al doilea an am încercat, şi am fost la un vârf de barcă, să intrăm în play-off.

Am vrut binele acestei echipe, am vrut performanţă, am vrut să facem lucruri măreţe. Am făcut acele declaraţii pentru binele echipei, pentru că mie nu îmi place mediocritatea. Şi vreau, indiferent de condiţii, să ating obiective îndrăzneţe. Am fost aproape în al doilea an, cu toate că eu voiam continuitate, nu reconstrucţie. S-a terminat acest ciclu de doi ani şi mă bucur că nu am cedat la anumite răutăţi venite din exteriorul echipei.



 Sper ca, la un moment dat, să am şansa din nou să revin la această echipă, pentru că mi-a rămas şi îmi va rămâne în inimă, nu numai numele Poli, ci tot acest oraş, Iaşi”,
a declarat Flavius Stoican.


UPDATE 17:48  Avem şi prima reacţie a lui Adrian Ambrosie, preşedintele lui Poli Iaşi: ”Vineri va fi ultimul meci pentru Flavius Stoican. S-a încheiat un ciclu de doi ani, în care am pornit cu o echipă făcut în grabă, fără prea multe date, dar cu foarte mare entuziasm şi foarte multă încredere. Am reuşit o performanţă în fotbalul ieşean, să accedem în play-off”.


UPDATE 17:40 Motivul pentru care Flaviu Stoican nu vrea să mai continue la Iaşi ţine de latura financiară. Fostul fundaş dreapta şi-ar dori condiţii financiare care să-i permită să facă performanţă, în timp ce conducerea i-a transmis că posibilităţile sunt limitate.


Tehnicnianul moldovenilor a precizat că nu va mai conduce echipa şi în sezonul următor. "Am petrecut doi ani frumoşi aici. Doi ani cu bune şi cu rele. Doi ani pe care nu-i voi uita niciodată. Am reuşit o performanţă uriaşă aici. Vreau să le mulţumesc tuturor celor alături de care am lucrat", a declarat Flavius Stoican.

Cu o rundă înaninte de finalul sezonului, Poli Iaşi ocupă locul 4 în play-out, cu 31 de puncte.

Rămâi pe www.telekomsport.ro pentru mai multe detalii.
 

Afla mai multe despre: flavius stoican 

viewscnt
Articole similare