Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT Florin Andone revine pe teren şi dă lovitura: pleacă la o echipă de Champions League!

NEWS ALERT Florin Andone revine pe teren şi dă lovitura: pleacă la o echipă de Champions League!galerie foto

Stranieri

Comentarii

Potrivit presei din Turcia, Beşiktaş este interesată să-l transfere pe atacantul român, Florin Andone. Acesta a revenit la antrenamente după o accidentare gravă

Florin Andone a revenit la antrenamentele lui Brighton după o pauză de 6 luni de zile cauzată de operaţia pe care a suferit-o. Românul a fost împrumutat de gruparea din Anglia în Turcia la Galatasaray şi s-a accidentat într-un meci pe care Galata l-a jucat cu Rizespor sezonul trecut.

”Florin face progrese remarcabile şi munceşte foarte mult. Întotdeauna am mizat că el va reveni în februarie sau martie, asta dacă este să fim realişti. Pentru că a fost multă vreme absent, nu vreau să punem presiune pe el, depinde cum va reacţiona la anumite lucruri pe care i le cerem la antrenamente” a explicat Graham Potter, antrenorul formaţiei Brighton & Hove Albion.

Florin Andone dorit de Beşiktaş. Liderul din Turcia vrea să câştige campionatul 

Deşi nerefăcut complet, Andone este în continuare un jucător interesant pentru cluburi importante din Europa. Fotomac scrie că Beşiktaş Istanbul este interesată de transferul atacantului român încă din această iarnă.

Turcii au nevoie de un atacant şi consideră că Andone s-a adaptat foarte bine rigorilor fotbalului turc. Şansele ca românul să ajungă la Beşiktaş au crescut după ce prima ţintă a turcilor, Mario Mandzukic s-a înţeles cu AC Milan.

Andone lipseşte de pe teren din luna iunie a anului trecut, atunci când s-a accidentat îmbrăcând tricoul rivalei, Galatasaray Istanbul. Atacantul naţionalei este cotat la 2.8 milioane de euro, iar în Turcia a jucat 9 meciuri pentru Galata, marcând de două ori.

Un împrumut i-ar prinde bine atacantul echipei naţionale care are nevoie de meciuri. La Brighton, pare greu de crezut momentan că Florin îşi poate recâştiga forma de altă dată. În acest moment, formaţia antreantă de Graham Potter are la dispoziţie şase atacanţi.

Francezul Neal Maupay este titular de drept, în timp ce irlandezul Aaron Connolly şi englezul Danny Welbeck par primele soluţii de rezervă. Graham Potter îi mai are în lot pe Andi Zequiri, Percy Tau şi Florin Andone. Românul nu a evoluat deloc pentru Brighton de la revenirea de la Galatasaray, fiind accidentat.

Sezonul trecut, Beşiktaş a terminat pe locul trei, dar acum este lider în campionatul Turciei şi principala favorită la titlu. În sezonul viitor ar urma să joace în UEFA Champions League. Andone are contract cu Brighton până în 2023. Acesta a ajuns la formaţia engleză în 2018 de la Deportivo la Coruna. În 2019 a fost împrumutat la Galatasaray. Andone a marcat 6 goluri la Brighton în 30 de partide.

Cea mai bună cotă a avut-o în 2018 când a venit şi transferul în Anglia. În 2018, Andone valora 6 milioane de euro. Florin Andone nu a jucat nici un meci pentru o formaţie din Liga 1.

Afla mai multe despre: florin andonebeşiktaş 

viewscnt
Articole similare