Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT | Florin Bratu şi-a prelungit contractul cu Dinamo: ”Munca mea a fost apreciată. E importantă continuitatea”

NEWS ALERT | Florin Bratu şi-a prelungit contractul cu Dinamo: ”Munca mea a fost apreciată. E importantă continuitatea”

Dinamo București

Comentarii

Florin Bratu şi-a prelungit contractul cu Dinamo până în 2020, după lucrurile bune pe care ”câinii” le-au arătat sub conducerea ”Mitralierei”. Anunţul a fost făcut de Ionel Dănciulescu, managerul general al dinamoviştilor.

În conferinţa de presă susţinută înainte de derby-ul cu CFR Cluj, Ionel Dănciulescu a anunţat că Florin Bratu şi-a prelungit pe încă un sezon înţelegerea cu Dinamo. Tehnicianului dinamovist îi expira actualul contract în 2019, iar dacă lucrurile vor merge bine în acest sezon Bratu îşi va pune semnătura pe o înţelegere valabilă până în 2022.

"Dacă vrei să ai performanţă şi să faci lucrurile aşa cum trebuie, e o stare de normalitate să ai continuitate. Să nu schimbăm antrenorii

Mă bucur că a mai semnat pe încă un an de zile, după terminarea acestui campionat. Eu sper ca în iarnă sau cel mai târziu în vara viitoare să semnăm un nou contract cu Florin Bratu, până în 2022", a declarat Dănciulescu.

Telekom Sport LIVE

ACUM LIVE VIDEO | Florin Bratu şi Ionel Dănciulescu vorbesc înainte de CFR Cluj - Dinamo

Publicată de TelekomSport.ro pe Sâmbătă, 18 August 2018

"Mă simt foarte bine şi onorat pentru ceea ce s-a întâmplat şi îi mulţumesc lui Danciu pentru cuvintele frumoase pe care mi le-a adresat.

El ştie ce încercăm să facem aici şi ce muncă depunem pentru că e aproape zi de zi lângă echipă. E important pentru mine să am continuitate şi vreau ca acest lucru să fie o provocare mai mare şi să facem la Dinamo o echipă competitivă şi să-i facem fericiţi pe fani, uşor, uşor.

Înseamnă că munca pe care o facem aici este apreciată. Vreau, având o ambiţie foarte mare, să reuşeşc ca la fiecare antrenament şi meci aceşti jucători să crească", a fost mesajul lui Florin Bratu.

Afla mai multe despre: dinamobratuprelungirecontract 

viewscnt
Articole similare