Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT | Fotbalistul care a scris istorie la FCSB a semnat cu o altă echipă din România! În urmă cu câţiva ani a fost dorit de Bayern Munchen

NEWS ALERT | Fotbalistul care a scris istorie la FCSB a semnat cu o altă echipă din România! În urmă cu câţiva ani a fost dorit de Bayern Munchen

FCSB

Comentarii

Ianis Stoica (17 ani), fotbalistul de mare viitor al FCSB, a fost împrumutat de echipa roş-albastră la CSM Slatina, în Liga 2. Fiul lui Pompiliu Stoica a impresionat la FCSB după ce a debutat la nici 15 ani, în 2017, şi a devenit cel mai tânăr marcator din istoria clubului, în urma unui meci din Cupa Românei cu U Cluj.

Ianis Stoica a plecat, din nou, de la FCSB

Stoica e unul dintre puştii din academia FCSB pe care Gigi Becali (62 de ani) speră că va obţine multe milioane de euro într-un transfer. Ianis Stoica a avut impact imediat la FCSB, la debutul său. În 2017, într-un meci cu U Cluj, Ianis Stoica a debutat la FCSB şi a marcat un gol în Cupa României. Atunci, Gigi Becali promitea că îi va pune o clauză de 500.000.000 de euro.

Ianis Stoica a fost dorit de Bayern Munchen în trecut. În sezonul trecut, tânărul fotbalist a jucat foarte puţin la Metaloglobus, acolo unde a fost împrumutat. Doar 46 de minute a strâns Ianis Stoica la Metaloglobus, în două meciuri, iar apoi campionatul din Liga 2 s-a terminat pentru echipa din Bucureşti pentru că FRF a decis ca doar primele şase clasate să dispute un play-off pentru promovare.

Dunărea Călăraşi, Petrolul, Metaloglus şi acum CSM Slatina sunt echipele pe la care a fost împrumutat Ianis Stoica de FCSB.

Gigi Becali îl lăuda pe Ianis Stoica în urmă cu câţiva ani

„Ianis Stoica are 15 ani şi jumătate şi mi-a spus Meme că diferenţa la antrenamente nu se vede. În trei ani, o să-i pun 500 de milioane clauză! Păi eu sunt prost? Eu vreau să vând fotbalişti! Nu vând români, portughezi sau spanioli. Vând fotbalişti! Nu contează naţionalitatea”, susţinea, entuziasmat, Gigi Becali în urmă cu câţiva ani. 

În 2017, când nu împlinise încă 15 ani, Ianis Stoica a devenit cel mai tânăr marcator din istoria FCSB. Tânărul a fost trimis în teren într-un meci cu U Cluj, din Cupa României, şi a înscris un gol într-o echipă în care şi-au făcut loc, printre alţii, şi Emi Pacionel, un alt tânăr din academia FCSB.

De asemenea, cel mai tânăr marcator din istoria FCSB a fost dorit de Bayern Munchen! "Am jucat un meci cu Bayern Munchen şi a urmat un interes al lor, dar atunci eram la Steaua şi am ales Steaua în loc de Bayern deoarece ştiam că am şanse mult mai mari aici", a povestit el.

Publicată de CSM Slatina - Fotbal pe Marţi, 25 august 2020

 

Afla mai multe despre: ianis stoicafcsbcsm slatina 

viewscnt
Articole similare