Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT | Fotbalistul convocat de urgenţă de Mirel Rădoi, după accidentarea lui Nedelcearu: "Mă bucur că s-a gândit la mine"

NEWS ALERT | Fotbalistul convocat de urgenţă de Mirel Rădoi, după accidentarea lui Nedelcearu: "Mă bucur că s-a gândit la mine"

Echipa națională

Comentarii

Fundaşul echipei Dinamo, Ricardo Grigore, a fost convocat de urgenţă la reprezentativa de tineret, după accidentarea suferită de Ionuţ Nedelcearu în meciul primei selecţionate contra Maltei.

Nedelcearu a suferit o fractură de piramidă nazală, iar situaţia sa este incertă, cu câteva zile înaintea startului Campionatului European de tineret, astfel că Ricardo Grigore a fost chemat preventiv în Italia.

  • Conform primelor informaţii, Nedelcearu va fi nevoit să poarte o mască de protecţie minim 10 zile.

Marţi, fundaşul lui Dinamo a efectuat vizita medicală la Institutul Naţional de Medicină Sportivă.

"Sunt pregătit pentru că în vacanţă am stat în joc de glezne şi din fericire pentru mine şi din păcate pentru Nede, încă nu ştiu 100% dacă va putea sau nu, dar mă bucur că domnul Rădoi s-a gândit la mine şi sunt prima opţiune.

Un vis împlinit pentru că asta mi-am dorit de la începutul sezonului. Îmi doresc foarte mult să fiu acolo şi sper din tot sufletul meu să fiu.

Sunt pregătit, ştiu şi adversarii, dar cel mai important cred că va fi primul meci. Dacă din primul meci vom scoate cele 3 puncte, cred că vom avea şanse să ne calificăm mai departe", a declarat Ricardo Grigore.

Verdict crunt primit de Ionuţ Nedelcearu

Andrei Vochin, consilierul preşedintelui FRF, a vorbit pentru Telekom Sport şi a dezvăluit că Ionuţ Nedelcearu ar putea rata primul meci de la Campionatul European de tineret.

"Ionuţ Nedelcearu este în spital în momentul ăsta şi din toate probabilităţile este vorba despre o fractură de piramidă nazală. Doctorul Claudiu Stamatescu a încercat să-i pună puţin nasul la loc, că era prea deplasat. Cu siguranţă că medicii vor face toate eforturile şi vom încerca, dacă se va putea, să evolueze cu mască, aşa din ce am vorbit cu Claudiu până acum mi-a spus că este foarte greu să facă o estimare. Nu crede că va putea evolua în primul meci de la Euro, dar, dacă lucrurile merg bine, cu mască va putea evolua din al doilea meci" , a declarat Andrei Vochin.

Afla mai multe despre: grigore 

viewscnt
Articole similare