Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT | FRF a anunţat echipa care va înlocui Luceafărul Oradea. Un brand de tradiţie revine în Liga 2

NEWS ALERT | FRF a anunţat echipa care va înlocui Luceafărul Oradea. Un brand de tradiţie revine în Liga 2

Liga 2

Comentarii

Comitetul de Urgenţă al Federaţiei Române de Fotbal a anunţat miercuri echipa care va lua locul celor de la Luceafărul Oradea în sezonul 2019-2020 din Liga a 2-a, după ce oficialii clubului Luceafărul au anunţat marţi retragerea echipei.

"În conformitate cu articolul 18, alineat 1, litera a) din ROAF, locul rămas vacant a fost ocupat de una dintre echipele retrogradate, ocupanta locului 16 la finalul ediţiei anterioare de campionat, Asociaţia Clubul Sportiv Viitorul Pandurii Târgu Jiu (fost ACS Energeticianul). Clubul are drept de a ocupa poziţia vacantă depunând în acest sens o cerere de înscriere în termenul regulamentar.

Astfel, Asociaţia Clubul Sportiv Viitorul Pandurii Târgu Jiu a fost inclus în Liga 2 Casa Pariurilor, ediţia 2019-2020, cu obligativitatea preluării programului competiţional al clubului pe care l-a înlocuit", se arată în comunicatul Federaţiei Române de Fotbal. 

Comitetul de Urgenţă al FRF a aprobat în şedinţa de miercuri schimbarea denumirii clubului ACS Energeticianul în Asociaţia Clubul Sportiv Viitorul Pandurii Târgu Jiu.

Astfel, în Liga a 2-a vor exista două echipe Pandurii Târgu Jiu. Echipa care a terminat sezonul trecut pe locul 15 şi fosta ACS Energeticianul, care acum va purta numele de ACS Viitorul Pandurii Târgu Jiu. 

UN BRAND DE TRADIŢIE REVINE ÎN LIGA 2 

Totodată, Comitetul de Urgenţă al Federaţiei Române de Fotbal a aprobat ca Asociaţia Suporter Spirit Club Sportiv Farul Constanţa să participe în competiţiile fotbalistice aflate sub auspiciile FRF, în sezonul 2019-2020, sub denumirea mărcii F.C. Farul Constanţa 1920.

Afla mai multe despre: acs viitorul panduriiliga 2 

viewscnt
Articole similare