Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT | Gabi Enache a semnat şi va câştiga 20.000 de euro pe lună. Fundaşul dreapta a plecat de la Astra după 5 luni

NEWS ALERT | Gabi Enache a semnat şi va câştiga 20.000 de euro pe lună. Fundaşul dreapta a plecat de la Astra după 5 luni

Astra Giurgiu

Comentarii

Fundaşul dreapta Gabriel Enache şi-a reziliat contractul cu Astra Giurgiu şi a semnat cu o echipă din Kazahstan.

Este vorba despre FC Kyzyl-Jar, din prima ligă din Kazahstan, care l-a convins pe Gabriel Enache cu un salariu de 20.000 de euro pe lună şi un contract valabil un an, cu opţiune de prelungire pe încă unul. Din informaţiile Telekom Sport, Gabriel Enache s-a despărţit pe cale amiabilă de Astra, care nu va primi niciun ban în urma transferului fundaşului dreapta în Kazahstan.

Gabi Enache a plecat de la Astra şi a bătut palma cu altă echipă

Noua echipă a lui Gabriel Enache a promovat în sezonul trecut în prima ligă din Kazahstan, acolo unde campionatul începe pe 7 martie. În prima rundă, Kyzyl-Jar va înfrunta campioana en titre Astana, echipa lui Dorin Rotariu.

Astfel, Gabriel Enache se desparte de Astra după mai puţin de jumătate de an, timp în care a adunat şapte prezenţe în Liga 1 şi un gol înscris contra fostei sale echipe, FCSB.

Enache a mai evoluat la Astra între 2012 şi 2016, după care a fost transfrat de FCSB. Ulterior, el a mai jucat la Rubin Kazan, Partizan Belgrad şi Dunărea Călăraşi.

  • 5 - cinci selecţii are Gabriel Enache la prima reprezentativă
  • 500.000 de euro este cota lui Gabriel Enache, conform Transfermarkt.de

Afla mai multe despre: enache 

viewscnt
Articole similare