Experiențe împreună.
You are here:

NEWS ALERT | Gabi Tamaş, reţinut până duminică! A fost anulată decizia iniţială de arest la domiciliu

NEWS ALERT | Gabi Tamaş, reţinut până duminică! A fost anulată decizia iniţială de arest la domiciliu

Stranieri

Comentarii

Fundaşul echipei Hapoel Haifa, Gabriel Tamaş, reţinut de poliţia israeliană în noaptea de luni spre marţi după de a fost surprins băut la volan şi conducând cu viteză foarte mare, va fi plasat în arest la domiciliu, relatează maariv.co.il.

Update:

Poliţia din Petah Tikva s-a adresat din nou unui judecător şi a reuşit să întoarcă în ultima clipă decizia iniţială de arest la domiciliu. Astfel, Gabriel Tamaş va fi reţinut la secţie până duminică anunţă GSP.

Marţi a avut loc o primă audiere în cazul jucătorului, al cărui nume nu este precizat de jurnalul israelian. Atunci, arestul a fost prelungit cu o zi.

Potrivit gsp.ro, miercuri, audierile care au avut loc la Petah Tikva au durat o oră şi 45 de minute, iar ofiţerul de presă al echipei Hapoel Haifa a fost prezent ca martor.

Gabriel Tamaş a fost reţinut de poliţia israeliană în noaptea de luni spre marţi, conducând sub influenţa băuturilor alcoolice un automobil cu viteza de 205 kilometri/oră. Poliţiştii l-au oprit pe Tamaş pentru viteză excesivă, apoi au constatat că internaţionalul român avea o alcoolemie de trei ori mai mare decât cea permisă (0,77 mg/l alcool în aerul exprirat).

Tamaş este în Israel din 2017, la Hapoel Haifa. În acest sezon, el a jucat 23 de meciuri în campionat, marcând două goluri.

Gabriel Tamaş este recunoscut pentru problemele cu alcoolul avute şi scandalurile provocate. În 2013, el a spart uşa unui bloc din Bucureşti şi s-a culcat în scara blocului. Locatarii au alertat poliţia, care l-au dus încătuşat la secţie.

viewscnt
Articole similare