Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT | George Puşcaş a semnat! Atacantul român a plecat de la Genoa, dar a rămas în Italia. ”Mult succes!”

NEWS ALERT | George Puşcaş a semnat! Atacantul român a plecat de la Genoa, dar a rămas în Italia. ”Mult succes!”
Comentarii

George Puşcaş a fost împrumutat de Genoa la Bari până la sfârşitul acestui sezon. Anunţul a fost făcut de Cătălin Sărmăşan, impresarul atacantului român.

Puşcaş revine la Bari! Misiunea ”cocoşilor”, aproape imposibilă

”George Puscas a devenit jucatorul lui SS Bari pana la finele acest sezon. Atacantul roman revine sub culorile clubului pugliez sub forma de imprumut si va incerca sa puna umarul la promovarea echipei in Serie A. Mult succes, George!”, a scris Cătălin Sărmăşan pe Facebook.

În 2015, Internazionale Milano l-a împrumutat pe Puşcaş la Bari, iar acesta a avut parte de un sezon bun în tricoul alb-roşu. În 16 meciuri pentru Bari, George Puşcaş a marcat cinci goluri şi a livrat o pasă decisivă în 18 meciuri. Cu toate acestea, Bari a ratat promovarea în Serie A, iar Puşcaş a fost împrumutat de Intern, din nou, de această dată la Benevento.

În acest moment, Bari este pe locul 10 în Serie B, la două puncte de locul opt, ultimul care asigură participarea în play-off-ul de promovare. În sezonul trecut, trupa din sudul Italiei a ratat dramatic revenirea pe prima scenă a fotbalului italian, după o înfrângere cu Cagliari.

George Puşcaş va fi coleg cu Malcom Edjouma, fost jucător la FCSB.  Atacantul naţionalei României ar putea face pereche în atacul lui Bari cu Jeremy Menez, fotbalist ce are în CV echipe de top precum AC Milan şi Roma. Cota de piaţă a lui Puşcaş este de 2.000.000 de euro, conform Transfermarkt.

Afla mai multe despre: barigeorge puşcaşserie b 

viewscnt
Articole similare