Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT | Gigi Becali a anunţat numele fotbalistului care urmează să ajungă la FCSB! Transferul surprinzător pe care îl pregăteşte

NEWS ALERT | Gigi Becali a anunţat numele fotbalistului care urmează să ajungă la FCSB! Transferul surprinzător pe care îl pregăteşte

FCSB

Comentarii

Gigi Becali (62 de ani) a anunţat numele fundaşului central dorit la FCSB, în perioada de transferuri. Omul de afaceri a pus ochii pe Alexandru Albu (26 de ani), jucător pe care Concordia Chiajna l-a împrumutat la Academica Clinceni, în Liga 1.

Becali a ochit al patrulea transfer al verii! Jucătorul pe care îl vrea la FCSB

FCSB are în continuare probleme la capitolul fundaşi centrali, iar Gigi Becali caută soluţii să întărească acel compartiment. După ce s-a discutat despre aducerea lui Andrei Chindriş de la FC Botoşani, acum Becali a pus ochii pe alt jucător. Îl vrea pe Alexandru Albu, un apărător care l-a impresionat prin prestaţiile sale de la Academica Clinceni.

Patronul roş-albaştrilor a anunţat că-l doreşte pe Albu, dar transferul său nu este încă rezolvat: "Fundaşul nu l-am luat încă. Alexandru Albu este fundaşul, dar nu l-am luat încă", a spus Gigi Becali, pentru Antena Sport. Alexandru Albu e fundaş central de meserie, dar poate juca şi la închidere, la nevoie.

Albu aparţine de Concordia Chiajna, ilfovenii trimiţându-l sub formă de împrumut la Academica Clinceni, în Liga 1. . Ultimul transfer pe care FCSB l-a făcut de la Concordia Chiajna, fundaşul central Andrei Marc, a fost un eşec total. Alexandru Albu a jucat 15 mecuri în acest sezon la Academica Clinceni în toate competiţiile.

Până acum, FCSB i-a mai transferat pe Sergiu Buş, Alexandru Buziuc şi Marius Briceag.

Afla mai multe despre: gigi becalitransferalexandru albufcsb 

viewscnt
Articole similare