Experiențe împreună.
You are here:

NEWS ALERT Gigi Becali, aproape de o mega lovitură! Negocieri cu un star de la CFR Cluj: ”Am discutat o oră jumătate" | EXCLUSIV

NEWS ALERT Gigi Becali, aproape de o mega lovitură! Negocieri cu un star de la CFR Cluj: ”Am discutat o oră jumătate" | EXCLUSIVgalerie foto

FCSB

Comentarii

De-a lungul timpului, Gigi Becali a încercat să aducă fel de fel de jucători la FCSB. Evident, nu toate transferurile i-au reuşit. Unul dintre jucătorii pe care a încercat să îi aducă la echipă a fost dorit în Premier League, dar şi la cluburi precum Benfica sau Sporting Lisabona.

Mario Felgueiras (33 de ani) a jucat în România pentru FC Braşov şi CFR Cluj, în perioada 2011-2015. Iniţial, a fost doar împrumutat de Sporting Braga la gruparea de sub Tâmpa, iar evoluţiile lui bune au născut interesul CFR-ului pentru jucător, care l-a transferat sezonul următor liber de contract. 

În urma evoluţiilor şi mai bune de la CFR, Felgueiras i-a intrat rapid la inimiă lui Gigi Becali, care a vrut să îl transfere, însă mutarea a picat. Portughezul a dezvăluit, în exclusivitate pentru Telekom Sport, de ce nu a mai ajuns la FCSB. 

"Am mers să vorbesc cu Paskany şi el a zis 'eu nu vreau să pleci, eu mă bazez pe tine şi de anul viitor vom fi mai puternici'. Am discutat o oră jumătate, am ajuns acasă şi mi-am zis că nu voi forţa să plec la FCSB pentru că CFR Cluj va deveni club bun, a fost în mai, apoi a fost sezonul când a intrat clubul în insolvenţă.

FCSB era într-un moment foarte bun, dar eu eram foarte fericit la Cluj şi pentru mine Cluj era un club mai bun, mai stabil, apoi am rămas şi în 6 luni am plecat", a dezvăluit Felgueiras. 

Într-adevăr, el s-a despărţit de CFR la începutul anului 2015, atunci când clubul era în dificultate din punct de vedere financiar. Ulterior, a semnat cu Konyaspor, în Turcia. 

Eroul de pe Old Trafford, dorit în Premier League 

Felgueiras a trăit la CFR Cluj apogeul carierei. A apărut în "echipa săptămânii" din UEFA Champions League în urma unui meci chiar împotriva fostei echipe, Braga şi a atras atenţia unui club din Premier League după un meci de pe Old Trafford. 

În 2012, CFR o învingea pe Manchester United, scor 1-0, chiar pe Old Trafford, iar Felgueiras era în poartă. În acel meci a fost văzut de scouterii lui Everton şi era considerat o soluţie de back up pentru Tim Howard, titular pe atunci în poarta "caramerelor". 

Interesul pentru Felgueiras nu s-a oprit aici, iar Paszkany nu a refuzat doar FCSB-ul. Presa din Portugalia scria la acea vreme că Felgueiras era pe lista celor de la Sporting Lisabona şi Benfica. Mai mult decât atât, Paulo Bento, selecţionerul din acea vreme al Portugaliei, l-a monitorizat pe portar, însă nu a bifat nicio selecţie pentru prima reprezentativă. 

Felgueiras s-a retras la doar 32 de ani 

32 de ani este o vârstă la care portarii îşi încep maturitate, însă Mario Felgueiras a decis să se retragă anul trecut, după o ultimă experienţă în ţara natală, la Espinho. 

Mario Felgueiras a evoluat în Liga 1 în perioada 2011 - 2015. Portughezul a ajuns prima oară la FC Braşov, fiind transferat după aceea la CFR Cluj. 102 apariţii în tricoul clujenilor are Felgueiras.

viewscnt
Articole similare