Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT | Gigi Becali cumpără DIN NOU de la Viitorul! Doi fotbalişti ai lui Hagi la FCSB! Transferuri de MILIOANE pentru titlu

NEWS ALERT | Gigi Becali cumpără DIN NOU de la Viitorul! Doi fotbalişti ai lui Hagi la FCSB! Transferuri de MILIOANE pentru titlu

FCSB

Comentarii

Radu Boboc şi Virgil Ghiţă sunt noile ţinte ale lui Gigi Becali pentru FCSB. Fotbaliştii Viitorului pot ajunge în vară la echipa lui Becali.

Gigi Becali transferă de la Viitorul! Boboc şi Ghiţă la pachet la FCSB?

Conform Fanatik, Gigi Becali a pus ochii pe doi jucători de la Viitorul Constanţa. Nemulţumit de prestaţia apărătorilor săi, patronul FCSB-ului îi vrea de la formaţia lui Gică Hagi pe Virgil Ghiţă şi Radu Boboc.

Pe lângă Chindriş de la FC Botoşani, patronul formaţiei roş-albastre a descoperit alte două ţinte importante.

Ambii internaţionali de tineret, atât Ghiţă cât şi Boboc sunt fotbalişti pe placul lui Gigi Becali. FCSB vrea să profite de faptul că Viitorul Constanţa joacă în playout pe acest final de sezon şi crede că îi poate transfera mai uşor şi mai ieftin pe cei doi fotbalişti din defensiva echipei lui Hagi.

  • 1.3 milioane de euro este cota lui Radu Boboc (21 de ani)

  • 1 milion de euro este cota lui Virgil Ghiţă

Astfel, FCSB poate pune mâna pe doi fotbalişti cu cote de peste 2 milioane de euro împreună, iar Gigi Becali este convins că îi poate vinde pe mai mulţi bani, ţinând cont de vârsta celor doi apărători. În plus, atât Boboc, cât şi Ghiţă, sunt transferuri sigure pentru o defensivă nesigură în actuala stagiune. 

Afla mai multe despre: gigi becalighiţăboboc 

viewscnt
Articole similare