Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT | Gigi Becali, show la prezentarea lui Bogdan Argeş Vintilă la FCSB: ”Antrenorul face echipa şi schimbările! Eu mă retrag din viaţa publică”

NEWS ALERT | Gigi Becali, show la prezentarea lui Bogdan Argeş Vintilă la FCSB: ”Antrenorul face echipa şi schimbările! Eu mă retrag din viaţa publică”

FCSB

Comentarii

Bogdan Argeş Vintilă a fost prezentat oficial în funcţia de antrenor principal la FCSB. La Palat, Gigi Becali a anunţat că Vintilă va face echipa şi schimbările. Mai mult, patronul de la FCSB a anunţat că se retrage din viaţa publică.

Gigi Becali l-a prezentat pe Bogdan Argeş Vintilă în funcţia de ”principal” la FCSB. Mai mult, patronul de la FCSB a explicat că Alexandru Tudor, fostul arbitru, este mâna lui dreaptă de la club, peste Narcis Răducanu.

Conferinţa asta de presă am făcut-o din următoarele motive: prezentarea lui Vintilă şi să vă anunţ că eu am terminat-o cu viaţa publică. Nu mă mai interesează nimic. La revedere cu Becali după meciuri. Am aici antrenor, care este Bogdan Vintilă Argeş. L-am rugat din inimă un lucru. Dacă este întrebat cine face echipa sau cine face schimbările, să răspundă că antrenorul face echipa. Vintilă va face echipa, Vintilă va face schimbările, el face tot!

Alexandru Tudor este aici pentru că el este mâna mea dreaptă, nu este Narcis Răducanu, Tudor este cel mai puternic. Are rugăciunea mai puternică decât mine.

Pe mine nu mă mai interesează, antrenorul face echipa! M-am luat după MM şi nu l-am luat pe Burcă şi pe Cestor, dar asta este. O să mai iau acum doi fundaşi centrali”, a spus Gigi Becali.

Afla mai multe despre: becalifcsbvintila 

viewscnt
Articole similare