Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT | Gigi Becali, ultimele detalii despre venirea lui Iordănescu: "Bă, Edi, îţi fac toate poftele! Trambulina FCSB te face antrenor mare”

NEWS ALERT | Gigi Becali, ultimele detalii despre venirea lui Iordănescu: "Bă, Edi, îţi fac toate poftele! Trambulina FCSB te face antrenor mare”

Fotbal

Comentarii

FCSB încă îşi caută antrenor după ce Mihai Teja a fost dat afară în urmă cu o lună, după ratarea titlului de campioană. Edi Iordănescu este alesul lui Gigi Becali, însă tehnicianul de 40 ani, sub contract cu Gaz Metan Mediaş, amână să dea un răspuns.

"Edi a fost la mine acasă ieri! Am vorbit, dar am ajuns la vârsta şi înţelepciunea încât eu sunt un ca un părinte pentru el. I-am spus că pentru el e cel mai mare pas pe care l-ar putea face. Dacă vrea fotbal şi vrea să fie mare antrenor e greu fără trambulina FCSB. Poate, doar dacă ai norocul lui Lucescu care a ajuns în Grecia. În rest e greu... Edi nu mai este cel de acum patru, cinci ani. S-a schimbat şi s-a apropiat mai mult de biserică.
 
D-asta îmi place de el. Dacă va pica varianta Edi mai am variante. Am spus-o şi o repet! Am variante! Văd ce fac cu Edi şi o să discutăm. Noi nu ne jucăm aici... Sunt lucruri mult mai importante. Edi face lucrurile până în cel mai mic detaliu, nu neglijează lucrurile", a spus Becali în această dimineaţă, când a ajuns la reşedinţa din centrul Bucureştiului. 
 
Becali a mai oferit detalii de la discuţiile cu Edi: "Ne înţelegem foarte bine pentru că oamenii care stau în biserică nu au cum să se certe. Nu vedeţi că eu nu mai jignesc, nu mai zic nimic, nu le mai răspund unora care mă jignesc! Clauza lui de la Mediaş nu e problema mea! Eu vreau antrenor şi atât! Nu mă interesează clauza lui. I-am zis că îi fac toate poftele. Dacă poate să vină bine, dacă nu, asta e!". 

Afla mai multe despre: becali 

viewscnt
Articole similare