Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT | Halep e OUT pentru meciul din Fed Cup şi ar putea rata şi următorul turneu WTA. Anunţul Simonei

NEWS ALERT | Halep e OUT pentru meciul din Fed Cup şi ar putea rata şi următorul turneu WTA. Anunţul Simonei

Tenis

Comentarii

Simona Halep a ţinut în această dimineaţă o conferinţă de presă în care a confrimat că nu va juca în confruntarea România - Canada, din Fed Cup.

Constănţeanca este la Cluj pentru a le susţine pe reprezentantele României în meciul din primul tur al Grupei Mondiale II, dar şi pentru a urma un tratament sub îndrumarea medicului Ştefan Irimia.

  • Meciul România - Canada se vede pe Telekom Sport, sâmbătă şi duminică.

Astăzi, Halep a precizat că în mod cert nu va putea fi pe teren în weekend şi există chiar riscul să spună pas şi următorului turneu din circuitul WTA la care ar fi trebuit să participe: Doha (12-17 februarie).



"Este o plăcere să vin din nou la Cluj, chiar dacă am pierdut ambele meciuri când am jucat aici. Acum sunt sigur că vom avea o partidă câştigătoare. Am încredere în fete, da la FedCup parcă toate meciurile sunt altfel, parcă toate adversarele joacă mai bine. Îmi pare rău că nu pot să joc, piciorul nu este vindecat. Toate sunt pregătite să câştige acest meci. Mie îmi pare foarte rău că nu pot să joc, de aceea am şi venit ca să simt atmosfera echipei. Piciorul meu nu este încă vindecat, ieri am făcut un tratatment, trebuie  stau trei zile cu un bandaj şi după aceea voi şti cum sunt, dacă mă mai doare sau nu. Momentan nu pot spune în ce situaţie sunt, pe vineri sau sâmbătă, voi şti mai multe

Da, există şi posibilitatea să ratez turneul de la Doha. Acolo ar trebui să joc miercuri, dar rămâne de văzut cum va fi piciorul după ce îmi scot bandajul. Voi vedea, dar este posibil să nu pot juca [...]

Chiar dacă eu nu joc, fanii trebuie să vină şi să susţină echipa României. O să fiu deschisă cu ei şi o să încerc să-i mulţumesc pe toţi. O să fie cu siguranţă o atmosferă de neuitat şi sper să ne bucurăm împreună pentru o victorie", a declarat Simona Halep.

Astăzi, oficialii turneului de la Dubai au anunţat că Simona Halep va participa la competiţia desfăşurată între 19 şi 24 februarie, pe care fostul lider WTA a câştigat-o în 2015.

Reacţia medicului care a consulat-o pe Halep

Medicul Ştefan Irimia a consultat-o, miercuri, la Cluj, pe Simona Halep, apreciind, într-o declaraţie pentru News.ro, că starea acesteia nu este foarte gravă, însă dacă ar juca în meciul din Cupa Federaţiei cu echipa Canadei accidentarea sportivei s-ar putea agrava.

"Nu ştiu dacă Simona îmi permite să vorbesc amănunţit despre starea ei de sănătate. Pot spune că nu este foarte grav, dar dacă joacă acum, se poate agrava", a declarat Irimia pentru News.ro.

Afla mai multe despre: simona halepfed cupdeclaratie halep 

viewscnt
Articole similare