Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT! Harry Maguire a fost găsit vinovat pentru incidentul din Grecia

NEWS ALERT! Harry Maguire a fost găsit vinovat pentru incidentul din Grecia

Manchester United

Comentarii

Harry Maguire, căpitanul lui Manchester United, a fost găsit vinovat de instanţă pentru insultă, vătămare corporală, tentativă de mituire a poliţiştilor şi violenţă împotriva acestora, fapte care au condus la arestarea acestuia pe insula Mykonos din Grecia, informează BBC.com.

Apărătorul englez, în vârstă de 27 de ani, a fost una dintre cele trei persoane arestate, joi, în urma unei altercaţii cu poliţia.

Fratele lui Maguire de 28 de ani şi Christopher Sharman, 29 de ani, au apărut, de asemenea, în instanţă marţi.

Joe Maguire a fost găsit vinovat pentru vătămare corporală, violenţă împotriva poliţiştilor şi tentativă de mituire a acestora.

Sharman a fost găsit vinovat pentru insultă, vătămare corporală şi violenţă îndreptată contra agenţilor publici.

Căpitanul echipei Manchester United, Harry Maguire, a pledat nevinovat după incidentul în urma căruia a fost arestat în Mykonos şi a fost eliberat din custodia poliţiei, relatează BBC.com.

O audiere la tribunal a fost programată marţi, dar fotbalistul poate reveni în Anglia şi să fie reprezentat în instanţă de avocatul său.

Potrivit presei, Harry Maguire a ajuns în arest după un conflict cu grup de englezi, pe Insula Mykonos. Fotbalistul ar fi atacat poliţiştii care au intervenit pentru a calma situaţia.

Harry Maguire se afla în vacanţă în Grecia.

Afla mai multe despre: harry maguiremanchester united 

viewscnt
Articole similare