Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT | Helmuth Duckadam, preşedinte de imagine la revelaţia Ligii 1! Mutare surprinzătoare după plecarea de la FCSB

NEWS ALERT | Helmuth Duckadam, preşedinte de imagine la revelaţia Ligii 1! Mutare surprinzătoare după plecarea de la FCSB

Superliga

Comentarii

Fostul preşedinte de imagine de la FCSB, Helmuth Duckadam, ar putea reveni în fotbal, deşi a exclus asceastă variantă, în ultima perioadă. Propunerea a venit din partea echipei care a promovat în sezonul trecut, Academica Clinceni, cea care îl doreşte ca preşedinte de imagine.

Helmuth Duckadam a anunţat în mai multe rânduri că nu mai are de gând să activeze în fotbal, după ce a plecat de la FCSB. Totuşi, marele portar al Stelei Bucureşti încă primeşte oferte, pe care le analizează.

Academica Clinceni îl vrea pe Helmuth Duckadam în funcţia ocupată la FCSB

În urmă cu câteva luni, FCSB a rămas fără unul dintre numele grele din club. Fostul portar al Stelei Bucureşti, Helmuth Duckadam, a demisionat din funcţia de preşedinte de imagine, după ce a simţit că rolul său a fost diminuat. Dezamăgit la finalul celor 10 ani la FCSB, Helmuth Duckadam a anunţat că nu mai doreşte să revină în fotbal. 

Totuşi, o variantă surprinzătoare s-a ivit. Primarul Clinceiului, Adrian Budeanu, a anunţat că doreşte să-l convingă pe Helmuth Duckadam să devină preşedinte de imagine la revelaţia Ligii 1 din sezonul trecut, Academica Clinceni: 

"Ne gândim, la un moment dat, să îi propunem domnului Duckadam să ocupe funcţia de preşedinte de imagine al echipei de fotbal Academica Clinceni. Momentan nu a acceptat, dar în perioada imediat următoare îl vom convinge. Mănuşile vor fi puse chiar la intrarea în Liceul Sportiv Clinceni, vom realiza un muzeu al sportului românesc", a declarat edilul din Clinceni. 

Anunţul a fost făcut la finalul unei ceremonii la care a luat parte şi Helmuth Duckadam, care a va da numele Liceului cu Program Sportiv din Clinceni. 

Cu ce se ocupă Helmuth Duckadam după plecarea de la FCSB

După ce şi-a deschis un magazin personal cu echipamentele sportive cunoscute ca HDuckadam’86, fostul preşedinte de imagine al FCSB a semnat şi cu un lanţ de cazinouri, pentru a-şi rotunji încasările. De asemenea, după plecarea de la FCSB, fostul portar a avut o ofertă de a deveni consilier, dar a refuzat, după ce a primit mai multe mesaje acide.

Helmuth Duckadam a debutat în Divizia A la 17 decembrie 1978, apărând pentru UTA, în deplasare, la CS Târgovişte. După patru sezoane la UTA, a fost transferat la Steaua, unde s-a impus treptat ca titular. Are în palmares două titluri naţionale şi o Cupă a României, însă apogeul performanţei a fost în 1986, când a apărat patru penaltyuri consecutive în finala Cupei Campionilor Europeni, Barcelona – Steaua.

Afla mai multe despre: helmuth duckadamgigi becalifcsbhelmuth duckadam academica clinceniacademica clincenihelmuth duckadam liga 1 

viewscnt
Articole similare