Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT I Anunţ de ultimă oră făcut de Lupescu după ce-a mers la FRF: "Vă mulţumesc pentru susţinerea pe care mi-aţi arătat-o!"

NEWS ALERT I Anunţ de ultimă oră făcut de Lupescu după ce-a mers la FRF: "Vă mulţumesc pentru susţinerea pe care mi-aţi arătat-o!"

Fotbal

Comentarii

Ionuţ Lupescu a depus oficial în această dimineaţă dosarul de candidatură pentru funcţia de preşedinte al Federaţiei Române de Fotbal. Alegerile de la FRF vor avea loc la 18 aprilie. Principalul contracandidat al lui Lupescu va fi actualul preşedinte al forului de la Casa Fotbalului, Răzvan Burleanu.

"Dragi prieteni, azi am depus, la sediul FRF, documentele necesare pentru a intra oficial în competiţia pentru funcţia de preşedinte. Pentru mine această competiţie trebuie să genereze o ofertă de programe, idei şi soluţii mai bune pentru viaţa fotbalului românesc şi pentru naţionala Romaniei. Am pornit pe acest drum ştiind că voi fi jignit şi atacat.

Eu nu voi vorbi despre ei, ci despre soluţii manageriale învăţate atât ca sportiv, cât şi în cel mai înalt for european de fotbal, UEFA. În discuţiile faţă în faţă cu persoanele abilitate să voteze la viitoarele alegeri vorbesc exclusiv despre soluţii. Vă mulţumesc pentru susţinerea pe care mi-aţi arăt-o şi vă asigur că voi rămâne la fel de decent şi serios ca şi atunci când reprezentam România în calitate de sportiv!", este mesajul lui Lupescu postat pe Facebook.

În vârstă de 49 de ani, Ionuţ Lupescu a evoluat de 74 de ori pentru naţionala României şi a jucat de-a lungul carierei la echipe precum Dinamo, Bayer Leverkusen, Borussia Monchengladbach, Bursaspor şi Al-Hilal. El a fost director general în cadrul FRF în perioada 2005-2011, apoi a devenit oficial la UEFA, ocupând funcţie de şef al Comisiei tehnice.

 

Afla mai multe despre: ionut lupescuechipa nationalaalegerifrfrazvan burleanuanuntcandidatura 

viewscnt
Articole similare