Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT I Simona Halep nu va juca la Fed Cup! Se ştie cine îi va lua locul acesteia la duelul cu Canada

NEWS ALERT I Simona Halep nu va juca la Fed Cup! Se ştie cine îi va lua locul acesteia la duelul cu Canada

Simona Halep

Comentarii

Simona Halep face parte din echipa României din Fed Cup pentru meciul cu Canada, dar sigur nu va juca. Informaţia a fost publicată de siteul doartenis.ro. Aflată la cea mai bună clasare a carierei, locul 86 WTA, Ana Bogdan (25 de ani) a fost chemată luni la lotul de Fed Cup al României pentru meciul din week-end, de la Cluj, contra selecţionatei Canadei.

Vis îndeplinit pentru Ana Bogdan

Într-o declaraţie pentru Telekom Sport din finalul anului trecut, Ana Bogdan declara că nu se aşteaptă să facă parte din echipa de FED Cup a României, dar că şi-ar dori foarte mult acest lucru. Astfel, acceidentarea Simonei Halep o face pe jucătoarea clasată în acest moment pe locul 86 WTA îşi îndeplineşte un vis.

"Cred ca nu (n.r. va face parte din echipa de FED Cup), pentru că sunt alte jucătoare mult mai bine clasate decât mine. Mie mi-ar plăcea tare mult să fiu parte din echipă şi să pot să joc pentru ţara noastră, însă sunt fetele, Simona, Sorana, Irina, Monica, care au clasament mult mai bun", declara Ana Bogdan pentru Telekom Sport.


România va întâlni Canada în zilele de 10 şi 11 februarie, în direct pe Telekom Sport, la Cluj, iar învingătoarea va juca în barajul de calificare în Grupa Mondială 1. Federaţia a anunţat până acum că România va fi reprezentată de Simona Halep, Irina Begu, Sorana Cîrstea şi Raluca Olaru.

DESEMNATĂ JUCĂTOAREA LUNII
Simona Halep, locul 2 WTA, a fost desemnată jucătoarea lunii ianuarie, conform unui sondaj al WTA în rândul fanilor. Simona Halep a obţinut 71 la sută din voturi, fiind urmată de Caroline Wozniacki (25%) şi de Angelique Kerber (3%). Locul patru a fost ocupat de ucraineanca Elina Svitolina (1%). Simona Halep, locul doi mondial, a câştigat în ianuarie turneul de la Shenzhen la simplu şi dublu şi a fost finalistă la Australian Open.

 Primele zece poziţii în clasamentul WTA de simplu sunt ocupate de următoarele jucătoare:
 
1. Caroline Wozniacki (Danemarca)  7.965 de puncte;
2. Simona Halep (România)  7.616;
3. Elina Svitolina (Ucraina) 5.835;
4. Garbine Muguruza (Spania) 5.690;
5. Karolina Pliskova (Cehia) 5.445;
6. Jelena Ostapenko (Letonia) 5.000;
7. Caroline Garcia (Franţa) 4.495;
8. Venus Williams (SUA) 4.277;
9. Angelique Kerber (Germania) 3.031;
10. Julia Goerges (Germania) 2.900.

Afla mai multe despre: simona haleptenisfed cupana bogdanproblemeaccidentare 

viewscnt
Articole similare