Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT Ianis Hagi a fost transferat definitiv de Rangers! Scoţienii au făcut anunţul oficial

NEWS ALERT Ianis Hagi a fost transferat definitiv de Rangers! Scoţienii au făcut anunţul oficial

Stranieri

Comentarii

Rangers FC anunţă oficial transferul lui Ianis Hagi. Prima reacţie a antrenorului Steven Gerrard

Internaţionalul român Ianis Hagi a semnat un contract pe cinci sezoane cu Rangers FC. Clubul scoţian a anunţat oficial transferul.

”Ianis este recunoscut în Europa drept un mare talent, iar faptul că va rămâne definitiv la Rangers este o veste extrraordinară. Relaţia mea cu Ianis Hagi s-a dezvoltat rapid şi este o plăcere să lucrăm împreună. A simţit deja ce înseamnă să joci pe Ibrox Park şi cred că este pregătit pentru viitorul sezon” a declarat Steven Gerrard, pentru site-ul oficial al clubului.

Suma de transfer a lui Ianis Hagi, de la Genk la Rangers FC

Rangers trebuia să achite cinci milioane de euro pentru Ianis Hagi, potrivit opţiunii de transfer definitiv care a fost stabilită în iarnă, odată cu împrumutul românului. Cum pandemia de coronavirus a provocat o adevărată criză în fotbalul mondial, Rangers nu şi-a mai putut permite să plătească suma stabilită iniţial, aşa că a negociat cu Genk.

Potrivit The Scottish Sun, cele două cluburi au ajuns la un acord pentru suma de 3,5 milioane de euro, Rangers obţinând astfel o reducere de 1,5 milioane de euro la transferul internaţionalului român.

Telenovela transferului lui Ianis Hagi continuă: Genk a şters anunţul privind mutarea la Rangers

Genk a anunţat, marţi, transferul definitiv al mijlocaşului Ianis Hagi la Glasgow Rangers, dar ulterior a şters informaţia de pe site-ul oficial.

"Ianis Hagi trece definitiv la Glasgow Rangers. Clubul scoţian a activat opţiunea de cumpărare pentru mijlocaşul ofensiv", a fost informaţia care a dispărut de pe site-ul clubului belgian.

Ianis Hagi a fost împrumutat în iarnă de Rangers FC de la clubul belgian Genk, cu posibilitatea de a-l achiziţiona definitiv la finalul acestui sezon, pentru suma de cinci milioane de euro.

La formaţia scoţiană, Hagi jr. a jucat 12 meciuri în toate competiţiile şi a avut evoluţii apreciate cu Rangers mai ales în Liga Europa.

Fotbalistul de 21 de ani a mai evoluat în carieră la FC Viitorul, echipa tatălui său, şi la Fiorentina. El a ajuns la Genk în vara anului 2019.

Afla mai multe despre: ianis hagi 

viewscnt
Articole similare