Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT | Începe o nouă eră la Dinamo! Spaniolii au ales noul antrenor şi au precontracte cu 8 fotbalişti din Spania! Toate detaliile

NEWS ALERT | Începe o nouă eră la Dinamo! Spaniolii au ales noul antrenor şi au precontracte cu 8 fotbalişti din Spania! Toate detaliilegalerie foto

Dinamo București

Comentarii

Dinamo Bucureşti a anunţat oficial, joi după-amiază, că s-a încheiat "era Negoiţă". Clubul a fost vândut şi, pentru prima oară în istorie, va aparţine unui grup internaţional.

Conform surselor Telekom Sport, Ionuţ Negoiţă le va permite noilor acţionari să mai rămână o lună la hotelul său, pentru ca mai apoi să-ş mute birourile in vecinătatea stadionului.

Pablo Cortacero şi noua conducere a clubului are planuri mari. Foarte probabil, legenda "câinilor", Cornel Ţălnar va prelua conducerea Academiei, în timp ce echipa a doua va fi reînfiinţată prin preluarea unui club de liga a treia.Emil Ursu a fost anunţat ca noul şef al centrului de juniori

Spaniolii pregătesc debarcarea lui Gigi Mulţescu. Cosmin Contra, preferatul noilor acţionari

Din primele informaţii, nu doar era Negoiţă s-ar fi încheiat la Dinamo. Sursele Telekom susţin că antrenorul Gheorghe Mulţescu nu va mai continua în club, iar vineri va avea ultima zi de contract cu formaţia din Ştefan cel Mare.

Noua conducere a alb-roşilor ar avea deja precontracte semnate cu noul antrenor, dar şi cu opt jucători spanioli.

Sursele Telekom Sport susţin că antrenorul ar fi fostul selecţioner Cosmin Contra, care ar urma să ocupe funcţia de manager general şi să decidă absolut totul la noua echipă. Vestea proastă pentru fanii lui Dinamo şi pentru acţionarii spanioli este că fostul selecţioner este un antrenor curtat. Cosmin Contra este dorit şi în prima ligă din Turcia.

În conducerea clubului ar urma să fie cooptat şi Ioan Mărginean, cel care i-a însoţit joi pe Pablo Cortacero şi colaboratorii săi la Liga Profesionistă de Fotbal.


 

Afla mai multe despre: pablo cortacerodinamo bucureşti 

viewscnt
Articole similare