Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT | Inimaginabil! Ofertă-bombă pentru Mbappe: salariu colosal pentru starul francez! Clubul îi pune contractul pe masă

NEWS ALERT | Inimaginabil! Ofertă-bombă pentru Mbappe: salariu colosal pentru starul francez! Clubul îi pune contractul pe masă

PSG

Comentarii

PSG pregăteşte o ofertă colosală pentru Kylian Mbappe (21 de ani), pe care vrea să-l păstreze cu orice preţ pe Parc des Princes, în ciuda unui interes din ce în ce mai accentuat dinspre Real Madrid. Atacantul mai are contract cu PSG până în 2022, după ce a semnat cu trupa din capitala Franţei în vara lui 2017.

"Nu va fi uşor pentru Real madrid să-l ia pe Mbappe de la PSG". Cuvintele îi aparţin unei surse a ziarului AS, unul apropiat de formaţia de pe "Bernabeu", în Paris. Conform ziarului spaniol, PSG se pregăteşte să-i facă o ofertă colosală de prelungire a contractului lui Kylian Mbappe. PSG nu vrea să-l piardă pe starul francez înaintea Mondialului din Qatar, din 2022, şi are de gând să-i ofere un salariu de 50 de milioane de euro pe an pentru a-l convinge să-şi pună semnătura pe o nouă înţelegere.

Un astfel de salariu l-ar aduce pe Mbappe la nivelul lui Leo Messi (32 de ani) şi al lui Cristiano Ronaldo (35 de ani). "Nu vor să-l lase să plece înaintea Cupei Mondiale 2022, care se va juca în Qatar. E o mutare strategică!", mai scrie AS. Contractul lui Mbappe cu PSG expiră în vara lui 2022, chiar înainte de startul turneului final. În prezent, Kylian Mbappe încasează 15 milioane de euro pe an la PSG.

Real Madrid vrea să folosească "planul Hazard" pentru transferul lui Mbappe

Florentino Perez, preşedintele Realului, are un plan bine pus la punct în ceea ce priveşte transferul lui Kylian Mbappe. Conform AS, omul cu banii de pe "Bernabeu" vrea să folosească aceeaşi strategie pe care a avut-o în cazul lui Eden Hazard, pe care l-a transferat pe la Chelsea. Concret, Perez vrea să încerce transferul lui Mbappe în vara lui 2021, când startul campion mondial intră în ultimul an de contract cu PSG, aceeaşi metodă cu care l-a luat pe Hazar de la Chelsea pentru "doar" 100 de milioane de euro.

Madridul vrea să se asigure că Mbappe nu-şi pune semnătura pe un nou contract cu PSG, dar va trebui să menţină o anumită distanţă faţă de situaţie pentru a nu răci relaţiile bune dintre cele două cluburi.

  • 200 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Kylian Mbappe, conform specialiştilor de la transfermarkt.com.
  • 1 - un titlu de campion mondial are în palmares Mbappe cu naţionala Franţei, în 2018, în Rusia.
  • 180 de milioane de euro a plătit PSG pentru transferul starului francez în 2017, când l-au cumpărat de la AS Monaco.

Afla mai multe despre: kylian mbappeofertapsgreal madrid 

viewscnt
Articole similare