Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT | Înlocuitor pentru Viorel Moldovan! Antrenorul a recunoscut că negociază preluarea Chindiei: "Sunt în discuţii cu ei"

NEWS ALERT | Înlocuitor pentru Viorel Moldovan! Antrenorul a recunoscut că negociază preluarea Chindiei: "Sunt în discuţii cu ei"

Chindia Targoviste

Comentarii

Viorel Moldovan (49 de ani) a plecat de la Chindia Târgovişte, iar oficialii echipei s-au mişcat repede şi i-au găsit înlocuitor. Antrenorul a confirmat că se află în discuţii pentru preluarea formaţiei nou promovate.

Contractul lui Viorel Moldovan cu Chindia Târgovişte a expirat, iar şefii clubului au decis să nu îi prelungească acestuia înţelegerea. Rezultatele slabe obţine în ultima vreme au dus la această decizie, dar se pare că târgoviştenii nu vor sta mult timp fără antrenor.

Chindia negociază cu Emil Săndoi (55 de ani) preluarea băncii tehnice. Antrenorul oltean a recunoscut că se află în discuţii pentru a veni antrenor la Târgovişte. "Sunt în discuţii cu ei. Nu e nimic perfectat încă. Nu ştiu ce s-a întâmplat cu Viorel. În funcţie de asta, o să ne întâlnim şi o să stăm de vorbă. Am mai fost în discuţii şi acum câţiva ani, dar apucasem să semnez cu un alt club atunci. În plus, am mai vorbit şi în perioada în care există posibilitatea ca Moldovan să plece la Dinamo. Va fi dificil, pentru că e foarte puţin timp la dispoziţie, fiind final de campionat", a spus Emil Săndoi pentru gsp.ro.

Ultima dată, Emil Săndoi a antrenat-o pe FC Argeş, în perioada ianuarie 2018 - martie 2019. Viorel Moldovan a pregătit-o pe Chindia Târgovişte între iunie 2018 şi iunie 2020. Fostul atacant a promovat echipa din Liga 2, însă înfrângerile cu Poli Iaşi şi Academica Clinceni i-au venit de hac.

Afla mai multe despre: viorel moldovanchindia targovisteemil sandoi 

viewscnt
Articole similare