Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT | Inter i-a decis viitorul lui Andrei Radu! Tranzacţie spectaculoasă: românul, oferit "monedă de schimb" pentru un jucător de 30 de milioane de euro. Unde ajunge

NEWS ALERT | Inter i-a decis viitorul lui Andrei Radu! Tranzacţie spectaculoasă: românul, oferit "monedă de schimb" pentru un jucător de 30 de milioane de euro. Unde ajunge

Serie A

Comentarii

Presa din Italia scrie astăzi despre situaţia portarului român Andrei Ionuţ Radu, care ar putea ajunge în această vară la alt club din Serie A, în ciuda faptului că şi-a exprimat clar dorinţa de a continua la Genoa, club unde a pus umărul la salvarea de la retrogradare.

Conform Gazzetta dello Sport, planurile lui Radu pot fi date peste cap de Inter Milano, formaţie care şi-a păstrat o clauză conform căreia îl poate răscumpăra pe român pentru 12 milioane de euro. Inter va activa clauza aproape sigur, dar nu pentru a-l păstra în lot pe Radu, ci pentru a-l redirecţiona către alt club, scriu jurnaliştii italieni.

Schimb cu Cagliari! Ce jucător vrea Inter

Este vorba de Cagliari, formaţie clasată pe locul 15 în sezonul recent încheiat din Serie A. Inter şi-ar dori să-l ofere pe Ionuţ Radu, plus o sumă de bani, pentru a pune mâna pe mijlocaşul Nicolò Barella (22 de ani).

Inter îşi doreşte să-l transfere pe Barella de ceva timp, iar milanezii ar putea profita acum de faptul că gruparea din Cagliari e pe punctul să-şi piardă portarul titular - Alessio Cragno - care e dorit de AS Roma.



Dacă Cragno ajunge la Roma, Inter îl va oferi pe Andrei Radu celor de la Cagliari, plus o sumă de bani, pentru a obţine semnătura lui Nicolo Barella, un mijlocaş cotat deja la 30 de milioane de euro.

Totul se decide după Euro U21

Ionuţ Radu este în această perioadă în România, fiind convocat atât la naţionala de seniori pentru partidele cu Norvegia şi Malta, din preliminariile Euro 2020, cât şi la selecţionata U21, care va participa în perioada 16-30 iunie la Campionatul European de tineret din Italia şi San Marino.

Astfel, viitorul acestuia se va decide după încheierea competiţiei.

Radu vine după cel mai bun sezon al carierei, un an în care a strâns 33 de meciuri în Serie A pentru Genoa şi a fost om de bază în naţionala U21 care a obţinut calificarea la un turneu final pentru prima dată după 21 de ani de aşteptare.

12 milioane de euro valorează portarul de 22 de ani în acest moment, conform Transfermarkt.de.

Afla mai multe despre: ionut radu 

viewscnt
Articole similare