Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT | Inter vrea să-l răscumpere pe Andrei Radu. Anunţ de ultimă oră al italienilor

NEWS ALERT | Inter vrea să-l răscumpere pe Andrei Radu. Anunţ de ultimă oră al italienilor

Stranieri

Comentarii

Internazionale Milano intenţionează să îl răscumpere pe portarul Andrei Ionuţ Radu de la Genoa, informează presa italiană.

Genovezii l-au împrumutat pe portarul român chiar de la Inter, în vară, fiind obligaţi să-l transfere definitiv la finalul seoznului, pentru opt milioane de euro. Totuşi, Gazetta dello Sport anunţă acum că "nerazzurrii" şi-au păstrat o clauză prin care îl pot răscumpăra pe căpitanul echipei naţionale de tineret în următorii doi ani şi se gândesc serios să activeze opţiunea respectivă.

Acesta este cel de-al doilea anunţ în decurs de doar trei zile privind revenirea lui Andrei Radu pe "Giuseppe Meazza". Vineri, Tuttosport scria că Internazionale Milano îşi doreşte o rezervă de portar care să îi poată lua pe viitor locul slovenului Samir Handanovic (34 de ani), al cărui contract va expira în 2021.

Andrei Radu traversează o perioadă excelentă. Goalkeeper-ul a obţinut calificarea cu naţionala U21 la Campionatul European de tineret de anul viitor şi pare să-şi fi câştigat şi locul de titular în poarta lui Genoa.

1 - meci a apărat Andrei Radu la Inter, înainte de a fi cedat la Genoa

5 - milioane de euro este cota lui Andrei Radu

12 - selecţii are Andrei Radu la naţionala de tineret

Afla mai multe despre: raduintergenoa 

viewscnt
Articole similare