Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT | Ionuţ Radu, ce RĂSTURNARE de situaţie! Unde vrea să plece de la Cremonese: ”E hotărât!”

NEWS ALERT | Ionuţ Radu, ce RĂSTURNARE de situaţie! Unde vrea să plece de la Cremonese: ”E hotărât!”

Serie A

Comentarii

Ionuţ Radu (25 de ani) a fost cedat sub formă de împrumut de Inter lui Cremonese până vara viitoare.

NEWS ALERT | Ionuţ Radu nu se mulţumeşte şi pleacă de la Cremonese! Impresarul l-a dat de gol

Ieşit din prim-plan în ultimii doi ani, când a prins doar patru jocuri la Inter şi a rămas în umbra veteranului Samir Handanovici, Ionuţ Radu a început o nouă aventură în Serie A.

Radu a decis să îşi dea o şansă şi a semnat cu Cremonese. Decizia pare a fi una foarte bună. Portarul român a avut mai multe evoluţii bune în debutul noii ediţii de Serie A, motiv pentru care a prins echipa idelă a lunii august! 

Performanţa lui Radu merită cu atât mai multe aprecieri cu cât sezonul trecut a fost pus la zid de către fanii lui Inter, pentru o gafă care, în final, a cântărit decisiv în calculele pentru titlu. 

Impresarul lui Radu a dezvăluit planurile de viitor ale portarului român. Conform celor spuse de Oscar Damiani, Radu vrea să facă un sezon bun pentru a se întoarce la Inter, anul viitor, unde să fie, în sfârşit, capabil de a deveni titular. 

”Nu e vorba de răzbunare, chiar dimpotrivă. Radu va fi meu profund recunoscător faţă de Inter, care l-a vrut când el era foarte tânăr. Are mult respect faţă de club. Unicul său obiectiv este să facă un sezon bun şi să se întoarcă după un an demonstrând că merită tricoul lui Inter. E hotărât!”, a dezvăluit impresarul lui Radu în presa din Italia. 

Cremonese a revenit în Serie A după 26 de ani, timp în care, din cauza unor probleme financiare, a jucat o perioadă inclusiv în L3 şi L4. Radu îl are antrenor pe Massimiliano Alvini, care se află la prima experienţă în prima ligă italiană.

  • 3,5 milioane de euro valorează Ionuţ Radu, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com

LIVE VIDEO AC Milan - Inter, azi, de la ora 19:00 pe Orange Sport. Derby della Madonnina în Serie A + Cum arată echipele probabile

Afla mai multe despre: ionut raduintercremonese 

viewscnt
Articole similare